Tesla MODEL S

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Hud kaliber je tale Roman Bernard. Poleg Roadsterja in S ima se ene 2 svoja helikopterja in pa sluzbenega za razvoz stvari po slovenskih kocah (Kredarica in pododbno)!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Mislim, da ima vsaj 2 Modela S. Poleg tega pa menda ima en hud ranc na nasi obali, ki ga lahko oddaljeno upravlja preko telefona.

SJTV1, ste se zmenili za ogled/opis tega ranca za PlugIn Magazine revijo?

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Jaz vem za eno S-ko in Roadsterja. Ima pa posestvo s svojim lastnim heliportom
smile-1.gif
kamor se z zeno zapeljeta. Zanimivo je, da je izredno nakuliran in nic bahaski, pa bi po debelini denarnice marsikoga prekasal!

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.200
1.204
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Mislim, da ima vsaj 2 Modela S. Poleg tega pa menda ima en hud ranc na nasi obali, ki ga lahko oddaljeno upravlja preko telefona.

SJTV1, ste se zmenili za ogled/opis tega ranca za PlugIn Magazine revijo?

Načeloma. Naredili pa še nič, vedno zmanjka časa/placa.

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Eh, tuning bi bil ce bi na parkiriscu dvignil vetnico ven....

Dej to mal razlozi......nimam pojma, kaj si mislil !! Kaksen tuning in vetrnica ? Je pa to bolj styling, kot tuning (ne klavirski)!

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Ampak, zaradi vetrnice nebi nic pridobil na performancah (tuning), le dlje bi se lahko vozil oz. bi polnil baterije.....

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik Yagi pravi:
Jaz vem za eno S-ko in Roadsterja. Ima pa posestvo s svojim lastnim heliportom
smile-1.gif
kamor se z zeno zapeljeta. Zanimivo je, da je izredno nakuliran in nic bahaski, pa bi po debelini denarnice marsikoga prekasal!

Res je. Ima belo Teslo S in rdečega Roadsterja. Poleg tega pa še Evoque, ki ga je uporabljal pozimi, ker s Teslo ni prišel do MB-ja...

Glede njegove osebnosti se pa močno, močno motiš... Arogantnež, v sebe zagledan, ljudi hitro daje v nič. Njegov uspeh ni izključno povezan samo z njegovim znanjem, temveč z kar nekaj "strici..." Zadnji njegov poslovni partner pa trenutno sedi zaradi goljufije in oškodovanja poslovnih partnerjev... Zanimivo, da se je RB povlekel ven tik preden so partnerja odpeljali...

http://www.vecer.com/clanek/201511286162163

Podvig RB, njegovega znanja in "pameti" lahko vidiš v Rušah, projekt kogeneracije, kjer je mislil, da je pametnejši od vseh drugih...
Kako je prišel do premoženja, pa je tudi zelo zanimiva zgodba...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.085
4.080
113
Hvala za informacije iz ozadja!

Zanimivo, tako ozadje mi je povsem neznano. Vse, kar vem o njem je to, da je največji lastnik TSLA delnic v Sloveniji.

Drugače me je pa vedno zanimalo, ker na Slotech forumu in na Tesla Motors Club forumu obstaja uporabnik WarpedOne, ki je velik Tesla navijač že dolgo časa in sem vedno imel občutek, da bi znalo biti, da je to on:

https://teslamotorsclub.com/tmc/members/warpedone.7/
https://slo-tech.com/profili/5959

Citat:

Birthday:
May 12, 1976 (Age: 39)

Occupation:
Software engineer

Ampak, po vsej verjetnosti se motim.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.623
10.829
113
LOL malo ff, tale kupčič je še dolžn kopico denarja izpred 20 let raznim študentom, nategator prve vrste. Tako da pravi skup štrikajo ja.

vragec1230

Pripravnik
8. okt 2013
59
0
6
Design Studio je posodobljen, najvidnejše spremembe so odbijač brez "nose cone-a", full LED luči in centralna konzola standardno. Seveda tudi višja cena. Mimogrede so za US omogočili tudi design studio za X, osnovna baterija je 75kWh.