Glej, videl sem YouTube ikonico z Hellfire-jem in Teslo S na drag stezi. In nisem niti odprl, ker sem slutil da je le še ne v seriji brezveznih Dg-jev...
Potem si napisal, da je v vidu nekaj več,da se ne gre o tem... sem rekel OK, bom pogledal, morda zvem kaj novega o Tesli S - ne samo kako gre na 1/4 mile...
In potem gledam 17 minut nekega debeluškota, ki lapa o navoru, ko mali froc skače po pedalki za plin in se dere juhhhuuuuuu. Najbolj idiotska je bla izjava, da če bi nekoga s polno hitrostjo prehitel na Highway-u, bi ti hupali in se drli [cenzura], če pa ga prehitiš z Teslo S (z enako hitrostjo), pa tolko da ne mečejo cvetja za tabo in mahajo z zastavicami. Nato pride 10 sekund, da da Tesla S sicer dobro leži v ovinkih, ampak ni super (kar na koncu pokaže tudi čas iz testa "Figure 8"). Nato spet hitro pove "ampak na ravnini je pa super" in spet ko neki najstnik skače po gasu... In potem pove, da je range v qrcu (150 - 160 milj, če si šparoven)
Edini zanimivi del je bil o "geofencing" ampak žal ni pokazal nič kaj bolj uporbnega. Meni je bilo to zanimivo, ker geofencing uporabljam pri Home Automation, ampak resnično razen samodejne višini (če imaš dvignjen dovoz) ne vidim, kaj bi lahko ostalo uporabil - tukaj bi se lahko malo poglobil, morda pokazal kaj več.
James Bond mode, "Insane creep mode" - WTF? To je lahko samo Jenkiju smešno in zanimivo...
In na koncu spet 100x videni drag race, s to razliko, da tu pove, da je treba pol dat Teslo filat...
Zdaj pa ti meni povej - kaj v temi videu je zanimivega/poučnega/še ne videnega/sploh vredno besede "test"?
V ta del foruma hodim zato, ker me elektro pogoni zanimajo in v njih vidim prihodnost. Za razliko od tebe pa znam bit kritičen in videt sliko objektivno. Tebi pa menda že malo stopi, ko slišiš besedo "elektro"