Se pa kar strinjam z njim - neki primerjalni videi med Ferrariji in Lamboti, češ kdo ima daljšega? Fora je v tem, da Lambo in Fefafi bosta svojih 150 mph držala še 100km, Tesla pa bo že 3x filala vmes...
Ne me narobe razumet - sem elektro-freak, spremlkam in sprejemam vse, kar je E (tako poslovno, kot v mojih hobijih), ampak takšni videi in komentarji pač mečejo slabo luč na vse skupaj. Opravičevanje očitnih pomanjkljivosti EV vozil pa izpade še toliko bolj patetično.
Cijazenje od LJ do MB z 115 kmh? Z avtom, ki se par postov nazaj primerja z Lambom in Fefo? Otročje.
EV-ji so fini za mestno vožnjo. Za kaj več pa (še) trenutno ne. Putimo Norvežane, so posebna kasta z onim ego-tripperjem na čelu (še čudno, da ga baba ni pustla).
Pa predno se pčiš, da se nisem vozil z EV - sem. Z obema Teslama (lastnik R.B.), tudi en poslovni partner jo ima, pa ugotvalja, da se je uštel.
Primerjava z iPhonom pa je na mestu - vsaj v tem delu, da izdelek začenja postajat (hote ali nehote) statusni simbol in če nekdo omeni pomankljivosti dotičnega izdelka, je takoj označen za zavistneža, faušljivca in osebo, ki bi to rada imela, pa tega ne more imeti...