No, zdej pa poslušaj tole. Včeraj popoldne sem hotel parkirati na točno isto parkirno mesto, pred GH Union in dati Ampero polniti. Itak, da sta dve vozili bili tam parkirani, zato sem poklical redarsko službo. Ker nisem vedel, čez koliko časa pridejo, oz. tudi če pridejo, kdaj bosta avtomobila umaknjena, sem šel parkirat in polnit pred Cigaletovo.
Spotoma sem se ustavil pred GH Union, ker sem videl, da sta prišla policista na biciklu in redar na biciklu. V tistem trenutku priletita iz razno raznih trgovin dve ženski, vsaka od svojega avta, se jima lepo nasmejita in oni gredo naprej.
Ker so šli mimo mene sem jih ustavil in vprašal, zakaj so jima dali le opozorila. So rekli, da jima lahko dajo tudi to, če se tako odločijo.
Sem jim povedal, da če bodo izdajali le opozorila, da se vozniki ne bodo ničesar naučili in potem mi je začel redar govoriti, da itak normalni avtomobili stalno tukaj parkirajo in da oni ne morejo stalno dežurati tukaj in sem jim odgovoril, da potem pa vsaj takrat, ko se jih pokliče, naj potalajo kazni, ker če dajejo le opozorila, naj se ne čudijo, da je stalno zaparkirano. Potem mi je pa spet nalagal, pa nalagal in med njegovim nalaganjem je mirno en Clio, vpričo nas, parkiral na parkirno mesto za električna vozila.
To sem mu pokazal in sem mu rekel: 'Eto, še vpričo vas si upajo parkirati'. In kaj je redar naredil? Šel je do avta in spet dal le opozorilo, ampak Clio je pa ostal parkiran.
Tko da zdaj vidiš, ti dobiš 200 EUR kazni, ženski spol pa dobiva opozorila in to potem, ko jih pokličeš, da so avti v prekršku in da zaradi njih ne prideš zraven polnilne postaje.