Kokrkol, do autopilota je se dolga pot: https://m.slashdot.org/story/383476
Smrtnih žertev je bilo že kar nekaj.Meni je res zanimivo gledat, kaj tehnologija zmore. Ampak za to, da je to Tesla dala ven beta testerjem za testirat, bi moral Teslo nekdo orenk zagrabit in jo iztožit do konca. Morda jo bo, ko bo kakšna smrtna žrtev.
Sistem na tem nivoju bi moral v real time traffic testirat le izobražen in izkušen tester, ne pa nek x človek.
Saj bi radi, pa Tesla dela vse, da bi nas ubila.KSZ: s čim vsem se nekateri obremenjujete, dajte raje malo živet.
To, ja. Uživam v vožnji in sem proti večini kvazi polavtonimih beta pomagal, ki (deloma in z neko polovično zanesljivostjo) prevzemajo nadzor nad vozilom, ampak na AC je AP top in zame edino smisena. Tudi navigate on autopilot deluje super, na AC da pravi smernik in te odpelje z AC, potem pa sam prevzameš. Odlično.Sicer ne vem za vas, ampak men bi bilo nekaj najboljsega, da avtonomna voznja deluje na AC. Meni je pac duhomorno se voziti po ac na stalnih relacijah in bi bilo fenomenalno, ce bi lahko takrat tiste pol ure, uro, ali vec porabil za karkoli drugega.
Sicer ne vem za vas, ampak men bi bilo nekaj najboljsega, da avtonomna voznja deluje na AC. Meni je pac duhomorno se voziti po ac na stalnih relacijah in bi bilo fenomenalno, ce bi lahko takrat tiste pol ure, uro, ali vec porabil za karkoli drugega.