Morda tu najdeš kakšen odgovor:Dokler nimaš vloženega veliko denarja je izguba časa. Kaj pa je 25% na 1000€ na par let? Če seveda bo to doseglo. Poleg tega, kako pa je z davki pri prodaji in davek na dobiček (se be spoznam) ?
Moje mnenje je, da se v tvegan kapital ne splača vlagati z malim kur.cem.
Ker 2 procenta na sto ecrov je enako kot na miljon a ne?Jasno da se ti veliki morajo posluževat psihologije trga, ampak tak pristop ti lahko hitro pokaže zobe, če nima realnih fundamentov. Kot mali vlagatelj je največja neumnost, da skušaš slediti tem velikim igralcem. Kot sem rekel kot majhna riba moraš gledat stvari, ki bodo v nekaj letih močno povečale obseg poslovanja in so premajhni za velike sklade.
Tesla ima $19B v kešu, od tega so 8% namenili investiciji v BTC, v tem času je pa BTC šel gor koliko? 15% To je borih 2% na njihova celotna likvidna sredstva. Ko govoriš v milijonih se zdi veliko ampak % so še vedno %.
lol, 25% na par let. Tukaj se pogovarjamo o takšnih dnevnih varijacijah.Dokler nimaš vloženega veliko denarja je izguba časa. Kaj pa je 25% na 1000€ na par let? Če seveda bo to doseglo. Poleg tega, kako pa je z davki pri prodaji in davek na dobiček (se be spoznam) ?
Moje mnenje je, da se v tvegan kapital ne splača vlagati z malim kur.cem.
Ker 2 procenta na sto ecrov je enako kot na miljon a ne?
Le zakaj se potem ekonomisti in matematiki trudijo z mejnimi vrednostmi in elastičnostjo, če je pa vse isto?Tako je samo % štejejo. Nima veze ali se igraš s 1000, 10.000 ali milijon, gre za isto igro. Seveda vse dokler se igraš z denarjem, brez katerega lahko živiš normalno.
Priporočam ogled tega intervjuja, ki govori kje je problem milijard, da ne bo kdo mislil da je zraslo na mojem zelniku:
in pa o diversifikaciji:
Vsak je svoje sreče kovač, jokice pa kažejo na miljarderje, kao kako je njim lahko.