Ali pa ga preprosto ne kupiš: ker če je že nakup tako zakompliciran, kako je šele ostalo. Servis mora biti prava mala nočna mora.
Pac iscem resitve, ce se lahko dobi kako zadeva ugodneje. Zdej ce je vam vseeno al nekaj placate 6-7k vec kot drugi, sem vesel za vas, jaz bi pa ce lahko ta dnar prisparam ga raj prisparal.
Ma ves da bi raje novo zaradi toplotne crpalke in ostalih izboljsav.Ciljaš na SR+ ali LR/P? Kakšno leto ali leto in pol stare AWD/P za 42-45k ne bi?
Hm, zakaj se pa ne preseliš v Nemčijo… Zadeva rešena.Pac iscem resitve, ce se lahko dobi kako zadeva ugodneje. Zdej ce je vam vseeno al nekaj placate 6-7k vec kot drugi, sem vesel za vas, jaz bi pa ce lahko ta dnar prisparam ga raj prisparal.
Mas prov, se opravicujem, ker iscem nacin kako nekaj prihraniti, ne bom vec in se umikam iz teme. Hvala.Hm, zakaj se pa ne preseliš v Nemčijo… Zadeva rešena.
Nemci so upravičeni do subvencije, ker jo sami plačajo z davki, a ne
Jaz sem tudi računovodji težil, da naj mi zrihta ciprsko obdavčitev za dobiček, da je meni brez veze plačevati oderuški slovenski davek. Mi je rekel, ni panike, firmo v Ciper, pa preseli se tja in bo. Karikiram.
A jaz pa ne smem al kakoMas prov, kok sele pisanje takih zapisov. A je to forum in lahko kej vprasam oz. komentiram al ne?
V bistvu bo ravno to nižanje CO2 ostalih proizvajalcev vplivalo tudi na Teslo, saj se bo povpraševanje po CO2 kuponih nižalo in posledično tudi prihodek Tesli. Kar pomeni, da bo tukaj direkten vpliv na dobičkonosnost in konkurenčnost.To bo še zanimivo videti. Tesla je že dosegla določeno ekonomijo obsega, tudi če konkurenca prodaja brez dobička, bo Tesla lahko konkurenčna. Po drugi strani pa tudi Tesla hvata krivine s CO2 kuponi, tako kot ostali proizvajalci. Samo da ostali proizvajalci nižajo kvoto CO2 svoji lastni floti, medtem ko Tesla svoje kvote prodaja drugim. Ni baš neke razlike.
Lahko bi kupil novega passata in POTEM spraseval kako se sedez nastavi namesto, da eno teslo kupujes.Pac iscem resitve, ce se lahko dobi kako zadeva ugodneje. Zdej ce je vam vseeno al nekaj placate 6-7k vec kot drugi, sem vesel za vas, jaz bi pa ce lahko ta dnar prisparam ga raj prisparal.