Odvisno od hitrosti... pri nizki hitrosti lahko popolnoma ustavi. Pri višji hitrosti pa sistemi za preprečevanje naleta tega ne preprečijo, temveč ga le omilijo.hmmmmm, sodobni avtomobili se vsi reklamirajo s sposobnostjo preprečevanja naleta...meni v zgornjem opisu pade na misel asociacija, da je bil AP vklopljen in pač ni vsegazmožen ali pa da asistenčni sistemi v Tesli niso opravili dela kot bi morali
DaAli je pri Tesli ta pomagala možno popolnoma izključiti?
Skratka, tudi ljubiteljem električnega Jezusa Muska se priporoča uporaba ustrezne varnostne razdalje.
No, lepo te prosim. Mercedes, Audi sta imela ACC že nekje 2004, če ne še prej. VAG je v Passatu ponujal ACC z Lane Assistom že 2010 leta za dobrega jurja.
Tako da, ne nakladaj o Tesli kot pionirju. Pa jim rečem, samo kapo dol, ampak imajo par orenk zajeb... Recimo, ko se je Tesla 3 nabila v VLAČILEC ČEZ AVTOCESTO.
In btw. to situacijo reši moja gajba brez težav, pa ni Tesla za 50 jurjev. Sicer je pa to še en primerek butla, ki misli, da mu YT slava da nesmrtnost.
Kako veliko pripomore, če drži zase tehnologijo? Ja, je en od ponudnikov, ampak tudi brez Tesle, bi zadeva šla naprej. Tesla je dejansko naredila kar precej škode z marketinškim pristopom ala samodejna vožnja, ki pa je še daleč od tega.Pa človek božji, kje sem rekel, da je Tesla pionir? Napisal sem da zelo veliko pripomore pri razvoju avtonomne vožnje.
hmmmmm, sodobni avtomobili se vsi reklamirajo s sposobnostjo preprečevanja naleta...meni v zgornjem opisu pade na misel asociacija, da je bil AP vklopljen in pač ni vsegazmožen ali pa da asistenčni sistemi v Tesli niso opravili dela kot bi morali
Kako veliko pripomore, če drži zase tehnologijo? Ja, je en od ponudnikov, ampak tudi brez Tesle, bi zadeva šla naprej. Tesla je dejansko naredila kar precej škode z marketinškim pristopom ala samodejna vožnja, ki pa je še daleč od tega.
Sicer pa Supercruise baje top deluje, pa Google tudi ni zadaj baje. Tesla samo pusha in reklamira svoj sistem in ima kupce za beta testerje, če pa butli zraven umrejo, je pa to njihov problem, saj se strinjaš, da je odgovornost na tebi.
In še enkrat: tisto prometno v videu, bi preprečil sistem v VW Upu iz leta 2011 ali kdaj so ga začeli ponujat.