Pokliči aw-designCitat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kdo pocen pa dobr še temni?
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Evo iz prve roke: Leon doma ima že serijsko temnjene zadnje šipe (nimaš izbire al uzameš ali ne) in ni v homologaciji nič vpisano.
Ne vem pa kako je pr istem modelu Leona ki imajo opcijo (slabši tip opreme) da dokupiš (dodatna oprema) zadaj temnjene šipe
Si mi pa dal za mislit: kaj recimo naredijo v primeru, da ko naročiš nov avto, da že v štartu naročiš avto z Eibach fedri (je možno kot dodatna oprema). Tak pride iz tovarne, da ti kej vpišejo v homologacijo pa zelo dvomim
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Jah samo tudi serijsko iz tovarne po novem prihajajo avtomobili z zatemnjenimi samo zadnjimi 3mi šipami..
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Evo iz prve roke: Leon doma ima že serijsko temnjene zadnje šipe (nimaš izbire al uzameš ali ne) in ni v homologaciji nič vpisano.
Ne vem pa kako je pr istem modelu Leona ki imajo opcijo (slabši tip opreme) da dokupiš (dodatna oprema) zadaj temnjene šipe
Si mi pa dal za mislit: kaj recimo naredijo v primeru, da ko naročiš nov avto, da že v štartu naročiš avto z Eibach fedri (je možno kot dodatna oprema). Tak pride iz tovarne, da ti kej vpišejo v homologacijo pa zelo dvomim
Enako imajo pri Oplu. Serijsko temnjeno, nikjer nic vpisano. Naj bi pa to bilo vse javljeno na ustrezno ministrstvo, vsaj tako so rekli pri pooblaščencih - razvidno iz izvedenke. Enako naj bi veljalo za drugo "športno" serijsko opremo vozil.