Tema ki je odletela kot golob!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
No ja...zase poskrbel v smislu akrapovica ali meseca ali v smislu pipistrela ali goloba...je neka razlika.
In kaj so omenjeni ukradli? V nasprotju s tistim, ki ne zna pojasniti izvora premoženja? Za nobenega zgoraj omenjenih še nisem slišal, da bi imel zapravljal denar za igranje golfa na Mavriciju.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.163
2.475
113
In kaj so omenjeni ukradli? V nasprotju s tistim, ki ne zna pojasniti izvora premoženja? Za nobenega zgoraj omenjenih še nisem slišal, da bi imel zapravljal denar za igranje golfa na Mavriciju.
Po tvoji logiki, sem jaz nekaj ukradel, ker sem se potapljal (cenovno primerljivo z golfom) na Mavriciju, Sejšelih, Zanzibarju, Maldivih?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
hotel sem povedat, da ni enako, če "poskrbi zase en mesec ali golob ali če poskrbi zase en pipistrel.
ker taprvi bo poskrbel na nepošten način (ker s plačo drugače ne more), tadrugi pa ne.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Haha, sem ga mislil prijavit na twitterjih, pa ni bilo prave opcije za izbrat :evil:
Je pa res pravi negativec.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.163
2.475
113
V Mariboru se napoveduje velika koalicija v mestnem svetu ( o čemer sem pisal že pred 2. krogom županskih volitev) med Arsenovićevimi in Kaglerjevci - sedaj SDS! :bonk: