Lepo zagovarjaš svoje božanstvo. Ničesar ne more narediti narobe.Vsekakor bolje, kot da bi razbil sodelavce.
Lepo zagovarjaš svoje božanstvo. Ničesar ne more narediti narobe.Vsekakor bolje, kot da bi razbil sodelavce.
Poslušaj, ti ozkoglednež brez smisla za humor.Lepo zagovarjaš svoje božanstvo. Ničesar ne more narediti narobe.
Ma niti ne toliko "če ni po moje - razbijam" kot pa da ima slabo samokontrolo in slab odziv v njemu nevšečnih situacijah med katere definitivno spadajo takšne, ko nekaj ni po njegovo. Kakorkoli že, definitivno gre za povsem negativno in njegovemu statusu neprimerno reakcijo. Ob predpostavki, da se je to dejansko zgodilo seveda in če se je res celo večkrat, je pa to še toliko slabše.Ni pomembno, kdo je plačal škodo. Vsekakor to pove precej o njegovem karakterju. "Če ni po moje, razbijam."
Vse to je povsem nepresenetljivo glede na to, da je tip pač navajen avtokratskega vodenja kar vesto pokaže ob vsaki možni priložnosti.Kar se pa drugi sklada z njegovo javno podobo. Mu ni bilo všeč varovanje, je soliral izven vseh utečenih protokolov. Ko je sam že odgovoril novinarjem, ministru ni dovolil dodatnega odgovora. Ko še tik prej odlična ministrica zagovarjala nepolitičen, a strokoven pristop, je morala oditi.
Sicer so to samo govorice (hecno, od takrat je minilo že več kot leto. PV je že skoraj leto, šele sedaj prišlo ven, nekaj je hudo narobe ),pa veeno takoj trdilni stavek: "Vsekakor to pove precej o njegovem karakterju"Ni pomembno, kdo je plačal škodo. Vsekakor to pove precej o njegovem karakterju. "Če ni po moje, razbijam."
...
Haha, zdaj pa dokažimo, da je bilo iz podkupnineProdaš kilo heroina, kupiš nepremičnino in jo prodaš ter dvigneš denar = pranje denarja.
Prodaš elektriko na tujem trgu, plačaš provizijo lokalcu, ki jo dvigne v gotovini = ni pranje denarja.
Vadim Tako, tudi gradnja klinik v tujini in parcel v trenti ni kaznivo dejanje- nisi razumel, odvisno od kod je denar za gradnjo klinike in/ali nakup parcele. Če je iz podkupnine (ne provizije) potem je to pranje.