Tema ki je odletela kot golob!

darwin

Majstr
17. avg 2007
589
369
63
Ni pomembno, kdo je plačal škodo. Vsekakor to pove precej o njegovem karakterju. "Če ni po moje, razbijam."
Kar se pa drugi sklada z njegovo javno podobo. Mu ni bilo všeč varovanje, je soliral izven vseh utečenih protokolov. Ko je sam že odgovoril novinarjem, ministru ni dovolil dodatnega odgovora. Ko še tik prej odlična ministrica zagovarjala nepolitičen, a strokoven pristop, je morala oditi.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.739
15.792
113
Ni pomembno, kdo je plačal škodo. Vsekakor to pove precej o njegovem karakterju. "Če ni po moje, razbijam."
Ma niti ne toliko "če ni po moje - razbijam" kot pa da ima slabo samokontrolo in slab odziv v njemu nevšečnih situacijah med katere definitivno spadajo takšne, ko nekaj ni po njegovo. Kakorkoli že, definitivno gre za povsem negativno in njegovemu statusu neprimerno reakcijo. Ob predpostavki, da se je to dejansko zgodilo seveda in če se je res celo večkrat, je pa to še toliko slabše.
Kar se pa drugi sklada z njegovo javno podobo. Mu ni bilo všeč varovanje, je soliral izven vseh utečenih protokolov. Ko je sam že odgovoril novinarjem, ministru ni dovolil dodatnega odgovora. Ko še tik prej odlična ministrica zagovarjala nepolitičen, a strokoven pristop, je morala oditi.
Vse to je povsem nepresenetljivo glede na to, da je tip pač navajen avtokratskega vodenja kar vesto pokaže ob vsaki možni priložnosti.

#MyWayOrHighWay

• Všeč mi je
Reactions: B81

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.051
5.658
113

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.528
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
...
Sicer so to samo govorice (hecno, od takrat je minilo že več kot leto. PV je že skoraj leto, šele sedaj prišlo ven, nekaj je hudo narobe :evil:),pa veeno takoj trdilni stavek: "Vsekakor to pove precej o njegovem karakterju"

Vsekakor to pove precej o tvojem karakterju

• Ljubezen
Reactions: darwin

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
pri nekaterih je dovolj če samo pomislijo pa so že krivi.
kako vedet če je kdo na nekaj pomislil pa imamo na srečo neodvisne ki to neodvisno razglasijo.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: jest5 in Kamele0N

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.378
2.560
113
Na primer:
Za kreditom stoji ali fizična ali pravna oseba. Obe pa morata imeti denar.
Za nakupom avta RR je prav tako pravna ali fizična oseba. Obe pa morata imeti denar.
Za lastništvom tu omenjene pravne osebe stoji pravna oseba ali fizična oseba. Obe pa morata imeti denar.
Za nakup nepremičnin ...

Torej od kod denar fizični ali pravni osebi?

In pridemo do konca ali do davčne oaze. Z veliko po imenovanih oseb!

2. jul 2020
5.066
6.619
113
1677502459178.png

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.163
2.475
113
Osnove! Pranje denarja je po vseh definicijah zgolj legalizacija tistega denarja, ki je pridobljen s kaznjivimi dejanji.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Torej, če denar ki kroži naokrog, ni pridobljen s kaznivim dejanjem, to ni pranje denarja, ker že ime pove, da dobiš legalno, ko opereš nelegalno.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.163
2.475
113
Prodaš kilo heroina, kupiš nepremičnino in jo prodaš ter dvigneš denar = pranje denarja.
Prodaš elektriko na tujem trgu, plačaš provizijo lokalcu, ki jo dvigne v gotovini = ni pranje denarja.

Vadim Tako, tudi gradnja klinik v tujini in parcel v trenti ni kaznivo dejanje
:evil:
- nisi razumel, odvisno od kod je denar za gradnjo klinike in/ali nakup parcele. Če je iz podkupnine (ne provizije) potem je to pranje.

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Prodaš kilo heroina, kupiš nepremičnino in jo prodaš ter dvigneš denar = pranje denarja.
Prodaš elektriko na tujem trgu, plačaš provizijo lokalcu, ki jo dvigne v gotovini = ni pranje denarja.

Vadim Tako, tudi gradnja klinik v tujini in parcel v trenti ni kaznivo dejanje
:evil:
- nisi razumel, odvisno od kod je denar za gradnjo klinike in/ali nakup parcele. Če je iz podkupnine (ne provizije) potem je to pranje.
Haha, zdaj pa dokažimo, da je bilo iz podkupnine :evil:

Mirno bi lahko rekel, da je to denar, ko prideš domov in imaš nekaj v žepu in vržeš v predal :D

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
BTW; štefančič ni imel kaj za povedat in je napletel zgodbo, kako logar rabi janšeta, da dela umazane stvari, da pa je v resnici glavni logar...

Levi so začeli pogrom nad logarjem, ki mu nimajo kaj za očitat in se pač namisli ena zgodba. Čisto po vzoru načrta, ki je bil izveden okoli 1990.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Kamele0N