Tema ki je odletela kot golob!

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
To me moti. Me pa izredno žalosti da njihov predstavnik tukaj gor ne uspe brez žalitev napisati objave. Bi pričakoval bolj spoštljivo obnašanje....
Dragi forumaš alkoholik, ker vem, da si inteligenten, ne bi pričakoval takega poniglavega sprenevedanja o poanti izjave PV, zato jemlji moj odgovor na enakem nivoju kot tvoj prispevek, torej trolanje.

Alex

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
A v takih poceni cotah hodi naokoli? Požar si gotovo kupuje obleke za vsaj 2000€. Če pa misli, da je cota draga, potem si pa on kupuje obleke za 50€

• Haha
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Če praw zastopim tweet....se Požar ni vtikal v cote? Ampak si je AW Nika Kolač probala priborit pozornost in kak cekin za potovanja z delanjem problema kjer ga ni bilo?

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth in 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.768
6.162
113
blizu močvirne prestolnice
A v takih poceni cotah hodi naokoli? Požar si gotovo kupuje obleke za vsaj 2000€. Če pa misli, da je cota draga, potem si pa on kupuje obleke za 50€
Tebi dol visi, kam gre naš denar. Verjetno komaj čakaš da te evtanizirajo. Sicer nebi podpiral barabij s strani kaviar levakiv.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Ni za brezveze Boscarol pred časom govoril o tem kako naša leva politika in njene vlade zaradi nestabilnosti stanja ter manjka vzpodbud niso OK za SLO gospodarstvo in zdaj se to (spet) zelo nazorno kaže v praksi.
Jebeš podjetništvo, ki grozi z odhodom in jamra o propadu vsakič, ko se samo nakaže, da se pripira pipica države. Jebeš tak kapitalizem (glejte me superheroja, vse sem ustvaril sam), ki crkne takoj ko mu odvzameš socializem (kaj so subvencije drugega). Zato lahko boscarol, prva jokica v dolgi vrsti, lepo stfu.