Da te malo piknem, ker sicer precej serješ po ostalih "tajkunih". V Izoli imas vikend in ti je problem dvojna narocnina na Siol TV?Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
mater da bom tole sprobal preko samsunga ace in smart samsunga in wlan
ker sem totalni laik bom še kaj vprašal najbrž, samo da pridem do lokacije s tem tv.
Da pa bi enostavno naročil siol priklop in gledal tv na isto naročnino kot jo gledam doma pa ne gre?
Da pa plačujem celo leto dodatno naročnino zato da jo bom gledal nekaj tednov na vikendu (in takrat jo doma ne bo noben gledal) sem pa tudi gorenc.
Ločiš med vložitvijo zahteve za brezplačno pomoč in odobritvijo le te? Vidim, da spremljaš ''prave'' medije, kateri seveda plasirajo zgolj udarne novice, da je ovcam malo lažje. No, že par dni nazaj je bila ta zahteva seveda zavrnjena. Ampak do ovc to očitno ni prišlo, ker ni dovolj zanimivo zanje.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Itak, saj kordez tudi nima za advokata in je vlozil za brezplacno pravno pomoc. Mal poisci za koliko mio je podpisal racunov za pravno pomoc pred 5 leti.
Veš v čem je fora? Da me sploh ne zanima kako si prišel do njega, zakaj si prišel in niti, da si lastnik vikenda na Obali. Samo daj bodi realen, ne pa jeben hinavec, kateri ***** čez vse živo, kar ima več od njega, potem pa izvemo, da imaš vikend na Obali. Sej drugače se bereš kot fajn dec.Citat:
Kako pa sem jaz prisel do vikenda (ce je sploh moj?!) pa zaenkrat se ne ves.
No, meni pa je huje ta drugo. Zakaj? ker Kordež ni nikogar nategnil z BPP, saj so mu jo zavrnili, ''samohranilki'' pa jaz plačujem vrtec.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:Samo mal pomisli kako lahko tak poslovnez kot je kordez sploh pomisli na vlogo za brezplacno pravno pomoc. To je bistveno huje kot pa to da "samohranilka" placuje malo vrtca itd.