Televizija kjer ni kabla

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kaj pa prenos podatkov? To bom bankrotiral
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Prenos pdoatkov je do konca avgusta za mobitelove userje brezplačen (za siol TvIn). Preberi si na linkih.

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Zdaj čakam na odgovor mobitel če deluje preko mobi kartice, ker noben ne ve
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.920
113
pri taščici
mater da bom tole sprobal preko samsunga ace in smart samsunga in wlan
ker sem totalni laik bom še kaj vprašal najbrž, samo da pridem do lokacije s tem tv.

Da pa bi enostavno naročil siol priklop in gledal tv na isto naročnino kot jo gledam doma pa ne gre?
Da pa plačujem celo leto dodatno naročnino zato da jo bom gledal nekaj tednov na vikendu (in takrat jo doma ne bo noben gledal) sem pa tudi gorenc.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz imam kabelsko naroceno, samo ne morejo prej kot v enem mescu postavit. Telekom...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
V bistvu ne rabim, ker sem sedaj dal samo žico v tv in mi ujame slo1,2,3, pop in a kanal. Slika je kot doma
smile-1.gif
)

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
mater da bom tole sprobal preko samsunga ace in smart samsunga in wlan
ker sem totalni laik bom še kaj vprašal najbrž, samo da pridem do lokacije s tem tv.

Da pa bi enostavno naročil siol priklop in gledal tv na isto naročnino kot jo gledam doma pa ne gre?
Da pa plačujem celo leto dodatno naročnino zato da jo bom gledal nekaj tednov na vikendu (in takrat jo doma ne bo noben gledal) sem pa tudi gorenc.
Da te malo piknem, ker sicer precej serješ po ostalih "tajkunih". V Izoli imas vikend in ti je problem dvojna narocnina na Siol TV?
To ves, da si ravnokar postal tajkuncic!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.920
113
pri taščici
vem....
wink-1.gif

pravzaprav mi to trenutno ni vikend, teh 18m2 mansarde je trenutno edina nepremičnina moje 4članske družine...
Ti je tako bolj všeč?

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Ne ni mi bolj všeč. Dejstvo je, da si običajno precej glasen okrog "tajkunov", sedaj pa izvemo, da imaš vikend v Izoli.
Dvojna merila? Kar je sicer standard v Slovenistanu...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.920
113
pri taščici
Itak, saj kordez tudi nima za advokata in je vlozil za brezplacno pravno pomoc. Mal poisci za koliko mio je podpisal racunov za pravno pomoc pred 5 leti. Kako pa sem jaz prisel do vikenda (ce je sploh moj?!) pa zaenkrat se ne ves.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.920
113
pri taščici
Sicer pa po mejlu na rtv in inglar sem z dobro stresno anteno nasel brez vecjih tezav slo kanale. Ostalih pa ne rabim. Wlana pa se nisem testiral, razen enkrat nekaj malega. S pilotkom pac nerodno pises po www. Se hitreje znajdem na gsm z qwertz tipkovnico

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Itak, saj kordez tudi nima za advokata in je vlozil za brezplacno pravno pomoc. Mal poisci za koliko mio je podpisal racunov za pravno pomoc pred 5 leti.
Ločiš med vložitvijo zahteve za brezplačno pomoč in odobritvijo le te? Vidim, da spremljaš ''prave'' medije, kateri seveda plasirajo zgolj udarne novice, da je ovcam malo lažje. No, že par dni nazaj je bila ta zahteva seveda zavrnjena. Ampak do ovc to očitno ni prišlo, ker ni dovolj zanimivo zanje.
evil.gif

Citat:
Kako pa sem jaz prisel do vikenda (ce je sploh moj?!) pa zaenkrat se ne ves.
Veš v čem je fora? Da me sploh ne zanima kako si prišel do njega, zakaj si prišel in niti, da si lastnik vikenda na Obali. Samo daj bodi realen, ne pa jeben hinavec, kateri ***** čez vse živo, kar ima več od njega, potem pa izvemo, da imaš vikend na Obali. Sej drugače se bereš kot fajn dec.
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.920
113
pri taščici
Kje pizdim cez vse ki ima vec od mene? Za akrapovica in podobne miljonarje ki so do bogastva prisli tako da so delavce placevali recem samo bravo. Ko ti bo pa enkrat podjetnik dolzan mio ali pa samo jurje, on pa prikazan kot zrtev in se vozil v avtu kjer letni leasing stane bistveno vec kot vikend v izoli bos pa mogoce drugace gledal na zadeve.
In ja vem, da je bila brezplacna pomoc zavrnjena. Samo mal pomisli kako lahko tak poslovnez kot je kordez sploh pomisli na vlogo za brezplacno pravno pomoc. To je bistveno huje kot pa to da "samohranilka" placuje malo vrtca itd. In ni cudno da hvatimo krivine, ce pa nam jih na pladnju nosijo. Glede na sluzbene izkusnje v preteklosti je pa s krivinami zacela drzava (roki placil, neplacevanje.....)

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.802
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:Samo mal pomisli kako lahko tak poslovnez kot je kordez sploh pomisli na vlogo za brezplacno pravno pomoc. To je bistveno huje kot pa to da "samohranilka" placuje malo vrtca itd.
No, meni pa je huje ta drugo. Zakaj? ker Kordež ni nikogar nategnil z BPP, saj so mu jo zavrnili, ''samohranilki'' pa jaz plačujem vrtec.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.920
113
pri taščici
Jh naj pa se "samohranilke" malo preverjajo. Sicer pa tudi ti kordeze grehe placujes. Koliko mio kredita je dala nlb merfinu, merkurju in drugim, koliko mio ne bodo nikdar vec videli od teh M, ampak od nas davkoplacevalcev. Merkur se nekako rine, so vsaj nekaj delovnih mest obdrzali, merkur sedaj preseli na vegrad, sct, primorje, gpg. Tu se je "izgubilo" precej mio ce ne mrd, pa nekaj tisoc delovnih mest, pa kot kaze ne bo nihce sedel zaradi tega, kaj sele kaj vrnil. Kradljivci skretpapirja pa so dobili skoraj dozivljenske zapore. Ne recem da si ga niso zasluzil, samo malo primerjaj skodo povzroceno s krajo skret papirja in "tajkunsko". Sicer pa sva off.
In se bojim da bo slovenija cez nekaj let v dreku, da ga ne bo skret papirja ki bi ga obrisal.