Teleray težava

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
</a>
</a>

Ma ne dam toliko denarja za telefon vreden 200€, tako da bo verjetno res kaksen drug servis(ceprav sem tudi na Mobi Cricku pustil leto nazaj 70€, ker sem namocil telefon-kontakti in software.70€!?).
Verjamem da je lahko v casu moje uporabe prislo do kaksnega stika z vodo,potom..ceprav da bi sam videl da je bil kdaj kaksni vecji vlagi izpostavljen, bi razumel. Ni mi pa jasno, zakaj bi bilo treba SEDAJ zaslon menjati, zakaj slider? To sploh ni bila tezava, zaradi katere sem pustil telefon tam. Bom sel osebno tja pa da vidim to cudo. Cudno da mi nocejo racunati menjave se cesa drugega zaradi je**nih tipk!

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Vlaga je isti qurac kakor voda in avto (res razlaga po kmečko). Na avtu tud nebo rja ratala takoj, ko boš avto oprav z vodo, ampak po xy letih. Ti mami plati je pa tako, da počas razjeda in žge vse čipe in se napaka pokaže šele čez nekaj časa...

Zajebu si 2. stvari:
Če ti je že 1x padel v vodo in si ga nesel na popravilo, ga zdej nebi smel nest na Teleray. (za ne-garancijska popravila je Teleray drag ko svinja).
2. Padu ti je v vodo
grin1.gif

Sem gledal-samo ekran je 60€... Mi pa ni jasno, zakaj vse to...

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Vem kako se vlaga nabira, samo se mi zdi da so to ze malo izgovori. S starimi Nokiami si se lahko kopal pa je se vse delalo..
Ne, ni mi padel v vodo ta telefon =). Namocil sem N73.. Ta telefon pa je bil nosen samo v zepu, nikjer neke izpostavljenosti vlage..

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
zakaj pa potem čevlje Geox zamenjajo takoj brez vprašanja, če puščajo
grims-1.gif

pa je znano, da ko nosiš čevlje, da ne moreš izbirati če boš hodil po vodi oz. lužah
smirk-1.gif

oni skoraj vsakemu zamenjajo čevlje oz. vrnejo denar
zmaga.gif

kingroad

Pripravnik
14. nov 2008
241
0
16
Stara dobra Nokia 6310i mi je enkrat padla v vodo ter bila pod gladino skoraj eno uro in po več kot 3 letih še vedno deluje. Kaj je sedaj s temi fensi telefoni ki jih niti v roke ne smeš prijeti če hočeš da delujejo brezhibno
13.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Noja...cist tako ni... imas pac sreco
smile-1.gif
...

Mami je padla Nokia 6210 samo v banjo, ko se je sklanjala... pa ni vec dal nic od sebe... Je veliko odvisno od srece ...

Bo treba nabavit kaj takega
smile-1.gif

Samsung-GT-B2100-021.JPG

Samsung-GT-B2100-019.JPG

Samsung-GT-B2100-010.JPG

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Tale Samsung je prov fensi zadevca, videl na lastne oči - sicer k ga potegneš iz vode ma mal zadušen zvok, ga primeš in otreseš, ter spet lepo zvoni naprej
smile-1.gif

bizy12

Zelenc'
2. sep 2010
1
0
1
Evo jest mam tud težavo z garancijo, ker so serviserji na TELERAY ugotovili vlago. Na servis pa sem ga poslal ker mi je v telefonu nokia 6303 odpadla tipka. Ker je to nemogoče da bi se mi telefon zmočil sem začuden zahteval da mi pošjejo sliko, ko do bim sliko se sploh ne opazi ali je to moj telefon ali ni ker je slikan samo del telefona in zraven je priljepljena številka telefona. Iz jeze sem jih klical da je nerazvidno da je to moj telefon in možakar mi ves nejevolen reče da se oni delajo vse po pravilih in da itak vidiš številko ki je prilepjena zraven telefona (to bi tud jest lahko naredil v slikarju bi sam prilepil številko na en drug telefon in ga poslal.) Na koncu pa mi še reče, da če ne verjamem lahko jih prijavim na inšpektorat (seveda ve da ne bom nič dosegel).

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Popizdim, včeraj so mi poslali rabljeno oz z ene druge tablice baterijo, sedaj pa semi noče nihče več oglasiti .več v nadaljevanju.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Prestigio 5510, naročil in dobil rabljeno ker ---

BERI DOBRO ODGOVOR IZ SERVISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Špela Gorišek
13:33 (pred 3 urami)

Za meni
Pozdravljeni!

Dobila sem informacijo iz servisa in tudi od vodje servisa, da takšne baterije dobimo tudi mi od samega dobavitelja. Vse baterije vključno z vašo so poslane na tak način. Tako, da je odgovor tudi, da je baterija nova in drugačne baterije tudi mi nimamo. Baterijo lahko normalno uporabljate, ker je nova.

V kolikor se s tem ne strinjate pošljite nazaj in bo nato vodja servisa odgovoril na vašo pritožbo.

Hvala za razumevanje.

vsa čast gospe Špeli da ne bo pomote ker ni pri tem nič kriva, ampak da mi iz servisa pošljejo rabljeno sneto iz bilogdo ve kakega aparata iz servisa in mi pošljejo kot novo !!!! ja to je pa že res višek in na koncu še to , vodja servisa sploh noče navezati stik z menoj da bi se pogovorila kako dalje, kako naj vem sploh v kakem stanju je ta rabljena baterija,

KEr sem jim poslal po tem zadnjem meilu dolg odgovor na katerega ne reagirajo bom poiskusil z tržno inšpekcijo in morda še s čim , verjemite mi da sem zaradi bolezni prikovan na posteljo in se komaj kaj premikam z berglami, imel sem dve hudi operaciji na hrbtenici preležal tri mesece v bolnici imel v tem času 2 operaciji po zdraviliškem zdravljenju na katerega bom šel v nedeljo 1 novembra sem dejansko v postelji že 7 mesec čaka me nato še 3 operacija ker se je stanje bistveno poslabšalo , in sem imislil meti to tablico v zdravilišče,

sedaj bom imel figo nič od tega in bil sem kako vesel da jo bom do nedelje z novo baterijo uredil, sedJ PA TO. !!

DENARJA ZA NOVO TABLICO NIMAM ! Živim iz meseca v mesec žena brez vsega po stečaju mure sam pa dobivam iz spiza nadomestilo za invalidnost, doma sem že celo večnost in me niti v invalidsko penzijo nočejo dati dokler bo zdravljenje, sem pa doma že 17 let!!
RAzumete kako je to morda ne pa tudi dobro, moda bojo to prebrali na Teleraju in jim bo bojjasno zakaj nočem rabljene baterijekatero stanje mi je neznano, saj je presneto tako sranje v tablici ::::sedaj mi je malo lažje.

Pa lep pozdrav , kolegi.
2322471-WP_20151028_13_19_07_Pro.jpg

Priponke

• 2322471-WP_20151028_13_19_07_Pro.jpg
    2322471-WP_20151028_13_19_07_Pro.jpg
    46,4 KB · Ogledi: 309
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Včeraj sem zmontiral to poslano baterijo iz servisa.Mi je gospod direktor vodja servisa napisal mail da je situacija takša da so to xzetie baterije iz aparatov in to novih ki so verjetno neprodane zaloge, se mi je opravičil in ponudil vračilo denarja, sem se pa na koncu sam strinjal da to baterijo poiskusno namestim in lahko vam povem da je baterija res v polni formi in ima zadosti moči se napolni in prazni kot treba, torej se je stvar rešila z odgovorom g. direktorja Brano Veselič , res pa je da nekih stvari nimajo na zalogi in jih treba naročit, no to z baterijo je bilomalo nenavadno vendar mi je g Branko osebno zagarantiral da stvar deluje kot treba in po dveh dnek preiskusa mu verjamem,
v kratkem bom rabil še več teh elementov za nek drugo Tablico ki jo bom skušal usposobiti za svoje potrebe__vnukec.jo že čaka-.
2323737-WP_20151030_13_00_35_Pro.jpg

Priponke

• 2323737-WP_20151030_13_00_35_Pro.jpg
    2323737-WP_20151030_13_00_35_Pro.jpg
    90,2 KB · Ogledi: 307