Prestigio 5510, naročil in dobil rabljeno ker ---
BERI DOBRO ODGOVOR IZ SERVISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Špela Gorišek
13:33 (pred 3 urami)
Za meni
Pozdravljeni!
Dobila sem informacijo iz servisa in tudi od vodje servisa, da takšne baterije dobimo tudi mi od samega dobavitelja. Vse baterije vključno z vašo so poslane na tak način. Tako, da je odgovor tudi, da je baterija nova in drugačne baterije tudi mi nimamo. Baterijo lahko normalno uporabljate, ker je nova.
V kolikor se s tem ne strinjate pošljite nazaj in bo nato vodja servisa odgovoril na vašo pritožbo.
Hvala za razumevanje.
vsa čast gospe Špeli da ne bo pomote ker ni pri tem nič kriva, ampak da mi iz servisa pošljejo rabljeno sneto iz bilogdo ve kakega aparata iz servisa in mi pošljejo kot novo !!!! ja to je pa že res višek in na koncu še to , vodja servisa sploh noče navezati stik z menoj da bi se pogovorila kako dalje, kako naj vem sploh v kakem stanju je ta rabljena baterija,
KEr sem jim poslal po tem zadnjem meilu dolg odgovor na katerega ne reagirajo bom poiskusil z tržno inšpekcijo in morda še s čim , verjemite mi da sem zaradi bolezni prikovan na posteljo in se komaj kaj premikam z berglami, imel sem dve hudi operaciji na hrbtenici preležal tri mesece v bolnici imel v tem času 2 operaciji po zdraviliškem zdravljenju na katerega bom šel v nedeljo 1 novembra sem dejansko v postelji že 7 mesec čaka me nato še 3 operacija ker se je stanje bistveno poslabšalo , in sem imislil meti to tablico v zdravilišče,
sedaj bom imel figo nič od tega in bil sem kako vesel da jo bom do nedelje z novo baterijo uredil, sedJ PA TO. !!
DENARJA ZA NOVO TABLICO NIMAM ! Živim iz meseca v mesec žena brez vsega po stečaju mure sam pa dobivam iz spiza nadomestilo za invalidnost, doma sem že celo večnost in me niti v invalidsko penzijo nočejo dati dokler bo zdravljenje, sem pa doma že 17 let!!
RAzumete kako je to morda ne pa tudi dobro, moda bojo to prebrali na Teleraju in jim bo bojjasno zakaj nočem rabljene baterijekatero stanje mi je neznano, saj je presneto tako sranje v tablici ::::sedaj mi je malo lažje.
Pa lep pozdrav , kolegi.