HBO ne, voyo pa ob podpisiu aneksa imaš 2 leti zastonj.Na FULL so mi pri podpisu za 24m ponudili samo razširjeo shemo, če prav razumem brez HBO in Voyo?! Nisem še podpisal, če ni Voyo zraven pa bi lahko bil, se grem puntat...
HBO ne, voyo pa ob podpisiu aneksa imaš 2 leti zastonj.Na FULL so mi pri podpisu za 24m ponudili samo razširjeo shemo, če prav razumem brez HBO in Voyo?! Nisem še podpisal, če ni Voyo zraven pa bi lahko bil, se grem puntat...
Imam Eon Tv Premium (EON smart TV aplikacija) pa me zanima ali moram za Voyo instalirati App aplikacijo (ponuja vpis kode) ali lahko gledam preko Video kluba in kako, kje se nahaja Voyo v Video klubu ?Ok, samo v videoklubu je na voljo, mi je rekla.
Če si pred TV, pa bi rad nekaj na hitro pogledal menda ne bom vstal pa zalavfal PC da bi pogledal TXTZa RTV: klikenzi
Ko boš star in skoraj gluh, ti Txt zelo prav pride, še posebej če si star 90 let in nisi vešč novih tehnologij.....Hm
To še kdo uporablja?
Resno??
Malo se nenavadno sliši v sedanjem digitalnem času, vendar je to prednost, če v osnovni signal zapakiraš še dodatne informacije. Zakaj pogledam TTX na SLO? V kratkem je napisano, kaj novega bodo povedali pri poročilih. Če je kaj zanimivega potem pogledam, drugače ne. Tudi če se mi ne ljubi gledati dolga poročila, tam preberem povzetek in ugasnem TV. Zadeva je hitra in preprosta za razumevanje.Hm
To še kdo uporablja?
Resno??
Nobena naprava ni registrirana, ampak vseeno mi, ko hočem pripet tablico, reče, da je reg. max. število (5 naprav). Ker so ostali telefoni prijavljeni.Telemach app - greš na tvoje razmerje - Aplikacije EON - tu imaš tvoje registrirane naprave.
Na eon box si instaliraj to aplikacijo: https://play.google.com/store/apps/details?id=it.giccisw.tt2&hl=sl&gl=USČe si pred TV, pa bi rad nekaj na hitro pogledal menda ne bom vstal pa zalavfal PC da bi pogledal TXT
''CLIO'' zakaj pa ga ne bi. Ne vem kakšen smisel ga imajo to urejati na RTV-ju če ga nobeden več ne gleda.