tudi jaz sem že več kot 10 let naročnik telemacha na kablu, pa nisem imel nekih težav, edino kar se mi je v zadnjem mesecu začela pogosteje pojavljati napaka v EON AndroidTV aplikaciji. predvčerajšnjim sem sicer resetiral modem in je videti v redu.Mal prebiram te zadnje poste, sem na kablu na Telemachu pa nobenih težav, bile so le na začetku, ko je bil prenos iz EVJ na Telemach...skratka vse dela tako kot mora, od televizije, telefona do interneta....
Jaki sportklub. Brez NBA, Italijanske in Spanske lige. Sploh NBA je pri meni deal breaker. Ce tega ni pri ponudniku, za fuzbal mi je vseeno, vem pa da nekaterim ni.Telemacha ne menjam zaradi sport kluba.
Kaj pa video klub? Pri paketu EON Premium je ''skoraj'' vse brezplačno, razen VOYO, da nove storitve TIDAL ne omenjam.Tenis gledam. SK ga dobro pokriva ostalo eurosport.
Vsakemu svoje
Na dveh Eon boxih je enako… Na Telemacu pravijo, da ze dobijo tak stream… ampak to ni res, ker na tretjem TVju, kjer je D3 box, tega problema ni… pa tudi ce na Eon boxu dam ogled nazaj, podnapisov zacuda ni… No kakorkoli… tezil sem jim ze dostikrat… a brez uspeha… Itak sem pa ze bil odlocen, da ko bo optika, menjam. V nasem koncu lahko izberem vse ponudnike, razen Telemacha …