Eon boxi ti bodo ostali ali jih boš moral vrniti?
pozdavljeni, kaj ste vzeli, ponudnik, paket, ???Koncno... kaksna milina, ko lahko gledam nemske programe brez tistih grdih nemskih podnapisov ... Od Telemacha samo se cakam naslednji racun, da vidim, koliko me bo se kostal odhod od njih ...
Torej Telemach EON Premium paket je 64,00 € , T2 Oranžni Diamant HBO paket pa 74,00 € in je za 10 € dražji kot Telemach, da o ponudni (Videoteki in Tidal aplikaciji) sploh ne govorim, zate še vedno predrag?Tudi jaz sem pred menjavo dol s telemacha. Enostavno so postali predragi + se fuzbala ne bo.
Torej Telemach EON Premium paket je 64,00 € , T2 Oranžni Diamant HBO paket pa 74,00 € in je za 10 € dražji kot Telemach, da o ponudni (Videoteki in Tidal aplikaciji) sploh ne govorim, zate še vedno predrag?
Torej Telemach EON Premium paket je 64,00 € , T2 Oranžni Diamant HBO paket pa 74,00 € in je za 10 € dražji kot Telemach, da o ponudni (Videoteki in Tidal aplikaciji) sploh ne govorim, zate še vedno predrag?
Telekom pa 56?
Torje 64, isto kot telemach. S tem da ta telekomu dobim nek popust par mesecev in imajo arena sport, ki ga telemach nima namena met. Jebiga, fuzbal je pri hisi vazen
Videoteko imata pa oba… pa je sam osebno pri noebenem se nisem uporabljal …
Ce vse to rabis je pa drugo vprasanje.