Imam dva EON boksa, pa je samo na enem nova posodobitev aplikacije na 3.94. Na drugem pa je še ni, oz. je še vedno verzija 3.84.Kje pa je ta posodobitev? Sem na Eon box-u iskal, pa ne najdem…
kje piše, da je ob podaljšanju vezave promocijsko 2 leti free? meni so na helpdesku poslali cenik, ki pa je praktično enak, kot če bi se naročil direktno na strani tidal...Od danes dalje Tidal na voljo za telemachove naročnike. V premium eon in mobilnem največ je že vključen, v ostalih ob podaljšanju vezave promocijsko 2 leti free.
kje piše, da je ob podaljšanju vezave promocijsko 2 leti free? meni so na helpdesku poslali cenik, ki pa je praktično enak, kot če bi se naročil direktno na strani tidal...
Tudi jaz še imam 3.77, ki je tudi zadnja, ki jo ponuja Play Store.Hmm - na NvidiaShieldu sem ostal na 3.77 …
Sideload?
Mi, ki imamo stare pakete GOLD trojka extra in plačujemo enako kot EON-ci pa qrac v dupe.
In prešel iz 150 Mbit uploada na optiki na fantasčnih 40 Mbit...Zato ker te paketi niso več v ponudbi že od nekje konca 2018 in je vsak obstoječi uporabnik načeloma že lahko gold menjal v eon paket.