Ja zdaj, ko (vsaj EON) boxi, za dvosmerno komunikacijo uporabljajo klasičen ethernet prek UTPja, bi res lahko dajali. Kolikor vem, jih itak lahko preprovisionajo, tako da bi moralo delat, ko ga priklopiš. Čeprav z mojim prvim EON boxom, se je tehnik kar namatral, ker najprej ni šlo vse tako, kot bi moglo. To sicer upam, da so to že kaj porihtali.
Za stare D3 boxe, me pa prav zanima, koliko ljudi bi si pravilno uredilo povratni pas za delovanje vgrajenega DOCSIS modema. Vrjamem, da bi imeli na koncu še več dela z reševanjem takih priklopov, pa po možnosti še sranje po celi veji, ko bi nekdo to zvezal malo po domače. Že za EON box, vrjamem, da je pri večini ljudi treba še kak razdelilec dodat, pa tudi kablov z F connectorji pavadi ljudi nimajo kar pripravljenih, da bi samo odklopili staro opremo in priklopili novo. Pa pri meni, je skoraj vedno tehnik tudi pomeril signal, in glede na to izbral oziroma preprazporedil ustrezne razdelilce (ko smo bli še na coaxu, pa po potrebi tudi prilagodil ojačanje/dušenje na vhodu na objekt).