BudaleS 3. 2. 2020 umikajo Animal Planet, DTX, Discovery Science, Food Network in FLN. Prve tri dnevno gledam, sploh DTX. Kaj se jim dogaja?
Po čem to sklepaš?Eon light paket izgublja kolikor vidim Android smart tv...
S 3. 2. 2020 umikajo Animal Planet, DTX, Discovery Science, Food Network in FLN. Prve tri dnevno gledam, sploh DTX. Kaj se jim dogaja?
Dvignili so tudi cene mobilnih storitev za 1,4 eur. Lepo mic po mic. Vsake pol leta, mater vam. Preverim do kdaj imam vezavo in grem z dvema GSMoma ali na Hofer ali pa nazaj na Mobi.
Finta je ker smo doma imeli 2 GSMa samo za tiste najnujnejše pogovore, ostalo se itak dogovorimo doma. In smo z Mobi paketom in 5 eur kartico večinoma prišli skozi. Potem je dal ta Telešit ven paket za 3,5 eura, 80min pogovorov in 80M podatkov. Še danes se ne preseže ta kvota, pa imamo 2G podatkov. No po novem bomo imeli celo 3G, in spet višjo ceno porabili pa spet enako.
Pa še OFF. Mobi in Hofer sem že omenil. Obstaja še kaj drugega ugodnega za najnižjo ceno, podatkov magari 0 pogovorov pa tudi ne veliko.
Poglej zgoraj ko je link do novega cenika na 7 strani so eon paketi opisani, in ni več android smart? Upam da je pomota sicer.Po čem to sklepaš?
Ja. Nezanimivi sicer. Ki bodo ostali. Ali pa ne bodo. Kdo bi vedel, saj počnejo, kar se jim zljubi. Za zaupanje se tudi gre. Če mi Telemach reče, glej sonce zunaj, bom vseeno pogledal, ker jim ne verjamem čisto nič več.Animal Planet bo ustou, pa še 4 nove programe nam bojo dodal.
Torej, če rečejo glej, boš pogledal. To ni neki hafe odnos...Ja. Nezanimivi sicer. Ki bodo ostali. Ali pa ne bodo. Kdo bi vedel, saj počnejo, kar se jim zljubi. Za zaupanje se tudi gre. Če mi Telemach reče, glej sonce zunaj, bom vseeno pogledal, ker jim ne verjamem čisto nič več.
Je isto kot v starem (aktualnem) ceniku:Poglej zgoraj ko je link do novega cenika na 7 strani so eon paketi opisani, in ni več android smart? Upam da je pomota sicer.