Če se zatekne že pri posodobitve iz LGjeva storea, ki nima veze s samim appom, bi rekel, da je problem že na samem TVju/povezavi/....Štos je v tem, da jo je Telemachov tehnik hotel posodobiti, pa je na posodobitvi kar obvisela in se ni pričela. Po nekaj minutah je obupal in posodobitev skenclal.
Ampak bi prej vrjel, da je nekdo pred tem enostavno v storeu kliknil install, kot da je bil tam out-of-the-box.Ves čas tehniku stal za ritjo in sem videl EON med aplikacijami. Sem pa sedaj malo prečekiral Googla in upam, da sem našel rešitev. Bom poročal drug teden, kom pri televizorju.
Na Tizen al WebOS ne. Na Android TV lahko teoretično sideloadaš apk (npr iz pureapk ali apkmirro), rabiš pa potem še sideload launcher, ker ti originalen launcher ne bo prikazal mobilnih aplikacij, in miško za uporabo, ker je mobilna aplikacija namenjena uporabi z zaslonom občutljivim na dotik. Pa tudi ni garancije da bo delovalo + updetat boš moral ročno.ali delujejo appi za “mobilne” naprave tudi na smart tv-jih? na tv-jih imam ze ponujeno za install eon, hbo, amazon, netflix, hulu,.... ampak imam eon ”prosto” samo se za mobilne naprave
Ni paketov za optiko. Vse je isto kot na coax.
Zavezani so neprestanemu izboljševanju ponudbe. Še POPTV, pa si na konju.Včeraj mi je kar naenkrat izginil hd RTV slo1, na tem mestu, piše ni storitve. So kaj spreminjali?