Mi še nimamo odklenjenega HBO. Je treba kaj aktivirati?
HBO ni odklenjen.
Mi še nimamo odklenjenega HBO. Je treba kaj aktivirati?
Sej to je vključeno že od nekdaj?Škoda, da še niso na EON TV apk vključili časovni zamik na HBO programih.
Viasat History poslej v visoki ločljivostiNa katero frekvenco, pa so sedaj dali Viasat nature HD?
Gledam SK3 HD in je slika ter zvok zanič.
Lahko kdo preveri ce ima isto
Katere naprave (priklopljene kam) in kakšne zunanje IPje (public IPjev skoraj sigurno ne, ker običajno dobiš samo enega)? Kako imaš zvezano in kaj pomeni skofiguriran kot AP (ima dejansko AP mode ali si ročno izklopit DHCP in ostale servise, ki jih ne rabiš, pa ali si siguren, da je res izklopljeno)? Boš moral kaj več povedat...Moj problem: imam telemah modem/router (wifi je na off), nanj je priklopljen asus wifi router skonfiguriran kot AP. Naprave so prilkopljene na obe enoti žično in brezžično. Problem je v tem, da naprave dobivajo neke zunanje ip-je in ne notranjih 192.168... Zato se naprave nočejo povezati, razen če ne nastavim vse ročno.
Telemach pravi, da je verjetno kriv dodatni router. Rešitve ne ponudijo. Vezava modem (bridge) + router + wifi točka mi v moji situaciji ne odgovarja, oz. ni mi do dodatne naprave (jih je že preveč).
Morda sta napravi napačno povezani?
Sej s tem ni nič narobe, če ga ne misli uporabljat kot router, samo pravilno more bit nastavljen.On sploh nima routinga narejenega. Vse verjetno na switch porte ruterja priklopljeno.
Pri nas na fibru se na srečo nič ne pozna, pri tastarih na coaxu ravno tako zaenkrat vse ok. Vrjamem pa, da je jeba, če ima probleme v teh časih.Drugače mene spet Telesmeh na polno zajebava. Dnevno parkrat moram modem na off in on..Pa ravno zdaj ko mi je služba odvisna od tega kabla... Jutri jih spet kličem...
Sej je napisal, da ima modem za router in ga ne želi imeti v bridge modeu.... Tako da ni nobene potrebe, da bi delal routing še na svoji napravi oziroma bo imel s tem še več izzivov. Če že potem modem v bridge in potem samo svoj router kot router (ampak pravi da tega noče).No no... čim bo imel več kot eno napravo, rabi ruting...
Razen če ima modem že ruter in wifi. Tisti modemi imajo tudi 5 portni switch in so nastavljeni kot routerji. Naprave priklopljene nante porte zato nimajo zunanjih IPjev. Lahko pa ti tudi tak modem skonfigurirajo da je samo passthrough.
Moj Cisco modem ima sam en port, zato je v vsaj mojem primeru nujen routing.