Priporočam ti, da greš na A1 in seveda kupiš vedno najslabši paket oz. paket, ki najmanj stane, ker je itak vse isti kur*c.Besen sm nad njimi, za uporabnike so katastrofa!!! Po skoraj 5. letih jih mam zdej dost!
Zato sem se odloču, da bom prekinil pogodbo oz. ne bom je podaljšal, vas pa sprašujem kaj bi izbrali, siol, T2,....sploh ne vem kateri ponudniki obstajajo, skratka, vzel bi tistega, ki je najbolj ugoden in zanesljiv. Pa čim prej, ker bi se rad teh debilov znebil...
Kaj mi priporočate? Hvala!
Ne mi smo z A1.Imamo v skupini kaksnega telemachovca?
Veš kak je trdo.. Včeraj nisem mogo priklopit v televizijo. Ker je preveč trdo in težko.. Veš kak se mantram pa še križ me boli ko svija starriiii. Daj ode mi helpat pa me pokliče na 0599 65 543 da se zmenima za naslov pa take... Aja pa kupi si A1, ka te boš z telemachom.. Moto od A1 je: Slabše negre.. Taka veš ka je pune nice internet. LP YOUR A1 TEAMVerjetno te matofill sprašuje po oznaki kabla, ne pa po mehko/trdo.
Profesorji so za časom, ne vedo, da je potem HOT boljši in cenejši, dela pa res v A1 omrežju.....
Pri nas je lansko leto telemach klical očeta, da naj vzame boljši paket, za 24 mesecev. Oče ji reče naj pošlje pogodbo po pošti, da jo jaz preberem in vidim, če je res vse tako dobro kot se sliši. Čez par dni na dom prideta dva mojstra, ki sta hotela napeljat kable za priklop eona. K sreči sem bil takrat doma in sem jima takoj rekel, da od tega ne bo nič, da nihče ni naročil nov paket. Čudno sta se pogledala in šla.Pazite to..
Danes me caka na posti priporoceni pismo. Grem dvignit,mi ona postna usluzbenka odpre kuverto in pravi to je en aneks za podpisat?? Naj ga preberem in podpisem. Gledam, telemach,kaj mi aneks posiljajo? Vidim dalje, vezava 24 mesecev. Pa recem,da ne bom nic podpisal ker nisem nic narocil?? Mi vse vzame in prosi da napisem opombo gor,da nocem prevzet.
Kaksni prijemi? Anekse posiljajo kar tako,pa naj jih na okencu kar podpisem,ne da bi vedel zakaj gre ????
Se kdo na podoben stos?
Pazite to..
Danes me caka na posti priporoceni pismo. Grem dvignit,mi ona postna usluzbenka odpre kuverto in pravi to je en aneks za podpisat?? Naj ga preberem in podpisem. Gledam, telemach,kaj mi aneks posiljajo? Vidim dalje, vezava 24 mesecev. Pa recem,da ne bom nic podpisal ker nisem nic narocil?? Mi vse vzame in prosi da napisem opombo gor,da nocem prevzet.
Kaksni prijemi? Anekse posiljajo kar tako,pa naj jih na okencu kar podpisem,ne da bi vedel zakaj gre ????
Se kdo na podoben stos?