Ja jaz sem jih že začel počasi menjavati so pre dragi, tako hitrega interneta pa večinoma ljudje ne rabijo......
Te ne kocka samo meni??? Jaz pa krivil hišno inštalacijo. Isto MB Pobrežje.Naj raje porihtajo kockanje! MB-Pobrežje!
Telemach je vsem uporabnikom digitalne televizije in storitve Total TV omogočil, da v promocijskem obdobju od 20. 6. do 31. 8. 2019 vklopijo paket HBO Premium. Brez omejitev in brez doplačila glejte vse programe HBO in dostopajte do storitev iz paketa HBO Premium. Uživajte v programih HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax 2 ter storitvah HBO On Demand in HBO GO. S klikom na spodnji gumb vklopite paket HBO Premium in se zabavajte.A ta odklep je tudi za sprejem z Conax karticami ali le EON ?
Očitno ful rabiš tak uploadVso srečo. Jaz sem bil brez neta 4 dni, pa ni bilo nič od nič od tehnične pomoči.
PS: Ali je tu kdo, ki je naročen na 50 MB uploada za dodaten 1 EUR? A lahko preveri koliko ima dejansko uploada? Enkrat sem že dal reklamacijo, ker sem plačeval za 50MB imel pa 15MB, kolikor je v osnovnem paketu. Pa so popravili. Po nekaj mesecih sem spet pogledal in spet imam 15MB, čeprav se mi zaračunava 50 MB. Wtf? Kot bi načrtno zaračunavali 1 eur za 50MB uploada, potem pa izklapljali v praksi, da se ne preobremeni omrežja.
Če ima še kdo naročeno naj prosim preveri kakšno hitrost ima.
Očitno ful rabiš tak upload
Vso srečo. Jaz sem bil brez neta 4 dni, pa ni bilo nič od nič od tehnične pomoči.
PS: Ali je tu kdo, ki je naročen na 50 MB uploada za dodaten 1 EUR? A lahko preveri koliko ima dejansko uploada? Enkrat sem že dal reklamacijo, ker sem plačeval za 50MB imel pa 15MB, kolikor je v osnovnem paketu. Pa so popravili. Po nekaj mesecih sem spet pogledal in spet imam 15MB, čeprav se mi zaračunava 50 MB. Wtf? Kot bi načrtno zaračunavali 1 eur za 50MB uploada, potem pa izklapljali v praksi, da se ne preobremeni omrežja.
Vso srečo. Jaz sem bil brez neta 4 dni, pa ni bilo nič od nič od tehnične pomoči.