Samo PISNO (oz. preko e-pošte) pri teh kljukcih, v živo in preko telefona obljubijo vse, narejenega nič.Že skoraj 14 dni čakam, da me pokliče tehnik in prinese EON smartbox. Ob podpisu pogodbe so mi zagotavljali, da bo stvar urejena naslednji dan. Ta dan postaja 14 dni. Sem že 2 klical pa dobil odgovor, da bodo posredovali naprej. Kam naj se še obrnem?
Lokacija? Ker meni je tudi začelo in je verjetno spet ena specifična napaka.A ve kdo kaj bi bil lahko problem, da recimo samo nekateri kanali kockajo? Recimo RTVSLO 1 HD, 2 HD, Pro Sieben, ZDF, POP TV, delajo ok. TV3, Sportk Klub, RTL, etc. pa kockajo?
Se zato ni bilo treba vezat?jaz sem ostal na starem paketu z opcijo optika, nobenih sprememb v paketu
Lokacija? Ker meni je tudi začelo in je verjetno spet ena specifična napaka.
Slab signal, kliči Telemach, naj pošljejo tehnika, naj popravi signal, druge NI. Razen, če si sam po notranji inštalaciji kaj prčkal, delil.....
Ja pol nisi moj sosed. Pri nas je težava ko elektro nekaj dela v trafotu kamor je vezana naša Telemachova centrala - potem tam nekaj crkne in imamo zelo ozek pas naročnikov težave, dokler tega ne zamenjajo.Lj-Brod
V čem vidiš prednost IPv6?Ali Telemach že omogoča IPv6 za navadne uporabnike? Pri Telekomu in ostalih se lahko zakupi statični IPv6 za domače uporabnike.
A ve kdo kaj bi bil lahko problem, da recimo samo nekateri kanali kockajo? Recimo RTVSLO 1 HD, 2 HD, Pro Sieben, ZDF, POP TV, delajo ok. TV3, Sportk Klub, RTL, etc. pa kockajo?