Jaz nisem plačal 50 evrov za prehod. Mislim da plačaš toliko, če želiš iti na cenejši paket.
Jaz sem pa iz paketa gold trojka premium hotel preiti na paket EON premium. 2x sem jih povprašal o tem, pa vedno so mi odgovorili, da bi moral 50 € plačti. Tudi v ceniku piše naslednje:
Velja za naročnike paketov Gold trojka Extra, Gold trojka Extra Optika, Gold trojka Premium in Gold trojka Premium Optika ob prehodu na pakete EON Light, EON Light Optika, EON Full, EON Full Optika, EON Premium in EON Premium Optika. Priklop in prekonfiguracija priključka vključuje prihod tehnika, nadgraditev inštalacije (UTP kabel), namestitev sprejemnika EON SMART BOX ter vzpostavitev dvosmerne komunikacije .
Lahko oni na*ukavajo, take ko nimajo opravilne sposobnosti. Imam STB cisco 4682dvb, pri katerem je potrebna dvosmerna komunikacija. Kolega, ki ima pa EON box, pa ima identično škatlico za dvosmerno komunikacijo. Vse skupaj zrelo za zvezo potrošnikov.
Še srečo, da Telemach ne menja gum na avtomobilih. Pri njih, bi menjal pnevmatike, zaračunal bi mi pa še platišča
.