Glede na to kar je napisal, mi še najbolj liči na to, da je nekdo ročno popravil ob prijavi napake, niso pa nikoli popravili v zalednem sistemu, tako da je provisioning sistem to enkrat pač povozil.
Bi se strinjal s tem, da...
Glede na to kar je napisal, mi še najbolj liči na to, da je nekdo ročno popravil ob prijavi napake, niso pa nikoli popravili v zalednem sistemu, tako da je provisioning sistem to enkrat pač povozil.
Bi se strinjal s tem, da...
Malo juzneje bi rekli:"Nije bas za pokazivanje".
Tako pač je.Malo juzneje bi rekli:"Nije bas za pokazivanje".
Nimamo.Njihova oprema komplet na vasi zemlji in se v bajti? Ne verjamem, da nimate popust oziroma zastonj storitve.
Mi smo cist na istem. Groznje o odstranitvi skatel s podstresja ne zalezejoTako pač je.
če naš foter ne bi sam štrihal in vzdrževal kište, ki je na naši parceli, bi bila tudi taka. Da o vozlišču ali kaj je že, ki nam visi na podstrešju s tramov, sploh ne govorim.
Imamo zato kakšen cent popusta? Ne.
Po njihovo nam ne pripada.
Pol pa ostanem brez. Bi oni mogli prej drog postavit, ampak zgleda jih to ne gane.Pol pa odstrani kaj samo groziš?
In Klepčeva isto.
Pol pa ostanem brez. Bi oni mogli prej drog postavit, ampak zgleda jih to ne gane.
Brez interneta mi ziveti ni...konec sveta bo, če ostaneš brez. Odvisnež, telo v krču. Tu je glavne problem.
Na ta odgovor čakam sam že teden in pol..Mi lahko prosim kkasn Telemachov neuradnik sporoči če je možno pri vas nekako nastaviti tako imenovan PTR record ki ga rabim za mail strežnik?