Kaj je to spet vse v klincu z EON? Napake javlja na smart tv app in na mobile app. Pa šteka.
Sem testiral, kocka, pa ne samo to, še napaka #2600 - pri prejemu je prišlo do napake. Mam pa SHIELD. Drugje kockanja trenutno ne opazim, lokacija MB.A lahko nekdo prosim z EON smart tv app prevrti na Mastercheff oddajo v cetrtek na pop tv HD(!) in pogleda ali tudi njemu kocka slika. Popizdil bom res.
Sej ni neke znanosti, če jim je takrat source kocal so to pač posneli in bo sedaj ta oddaja kockala pri vseh upoeabnikih na vseh napravah ne samo na Smart TVju.
Ali se ta optika sploh še kaj širi po Sloveniji?
Pred leti je bila na veliko oglaševana pri t2 in telekomu. Kjer jaz živim so že leta storitve pri bloku 100m stran, do naše ulice s hišami pa ne pridejo.
Imam eno vprašanje glede telemach optike. Trenutno imam Gold Trojka Extra. Je možno, da položijo optični kabel preko cevi, ki je za kabelsko ali morajo ponovno kopat v zemljo, da mi napeljejo do hiše?
Hvala za odgovor.Pri nas so telemahovci coax nadomestili z optiko brez ponovnega razkopavanja.
Drži. Se pravi je glavno vprašanje zakaj je “source” kockal.
Konkretni primer - Kanal A, sreda zvečer Champions Legaue - na kablu perfektno (brez kockanja), EON SD brez kockanja, HD negledljivo - posledično tudi ogled nazaj totalni jajc.
Zanima me ali je še mogoče dobiti pri Telemachu ločeno kartico in Ci modul, ker kot sem opazil sedaj dajejo CI modul (D3CAM), ki ima zapečeno kartico in je vse v enem.
Je kaka finta tu in kakšna?