Daj probaj eon na wifi (od telemach omrezja) Vs. LTE Je mogoce problem v EON na telemach omrezju?
Meni dela na obeh kombinacijah. Tako wifi od telemacha kot v lte omrezju telekoma in/ali A1 (hot)
Daj probaj eon na wifi (od telemach omrezja) Vs. LTE Je mogoce problem v EON na telemach omrezju?
Zdaj, ko bo formula 1 na TV3, je mogoče znano, če/ko bo Telemach vključil TV3 HD v programsko shemo, baje v T2 je.
Ker EON ne vsebuje celotne sheme, kot jo lahko gledaš preko sprejemnika.Zakaj mi na EONu ne prikaže testnih programov?
Če misliš testne iz DVB-C, ni nujno, da se sploh testirajo na EONu, ker gre za ločeno platformo. Sicer pa tudi kar testirajo, ni nujno, da je javno.Zakaj mi na EONu ne prikaže testnih programov?
Kaj nobenemu ni nič jasno? S TM ne najdem skupnega jezika. Oni trdijo, da je težava v TV-ju, samo zakaj potem vse druge programe normalno odklene. Tudi tiste na isti frekvenci.V čem je fora, da na eni TV dela preko Conax kartice vse normalno medtem, ko na drugi ostane program NG WILD HD vedno zakodiran. Piše nonstop šifriran program. Pustil sem stati na tem programu 15 min, pa nič. Klical sem TM in so resetirali kartico, pa še vedno ne dela. Vsi drugi programi delajo normalno.
Zakaj bi imel +1 na storitvi, ki itak podpira ogled za nazaj?manjkajo tudi nekateri redni, npr. Planet Plus.