Tak je meni pred par leti zezal en SilvaSchneider s podnapisi na Discovery pa še na par drugih - po defoltu na SRB, pa ni šlo prestavit da ga hebeš - trenutno da, po izklopu in ponovnem vklopu spet po starem. Sedaj je ista kartica v LG in je vse OK.
To ni +1, ampak locen program z lastno shemo.Zakaj bi imel +1 na storitvi, ki itak podpira ogled za nazaj?
Zakaj bi imel +1 na storitvi, ki itak podpira ogled za nazaj?
Preko mobilnega neta je itak že skos delovalo, ker imaš v gostovanju še vedno slo IP. Point je, da bo delovalo tudi iz drugih EU naslovov, ne vem zakaj preko WiFija, ne bi.Samo nikjer ni omenjeno preko wi-fi
Ne samo EON, tudi Netflix in podobno bo delovalo preko mobilnih podatkov po vsej EU. In tudi preko spleta boš lahko kupoval po celotni EU, brez 'ne dostavljamo v vašo državo' for. https://www.racunalniske-novice.com...omejitev-za-narocniske-storitve-v-evropi.html
Če sicer živiš v UK in plačuješ angleški Netflix, lahko tudi ob obisku Slovenije gledaš UK vsebino. Če živiš v Slo in imaš slovenski Netflix, boš pa tudi ob obisku UK gledal Slovensko vsebino ne UK.Ali to pomeni da lahko gledam npr vsebino iz UK netflixa v Sloveniji?
Na CI kartici (modul Technisat) ki jo imam na TV-ju se mi je izpisalo: Security issue: the server certificate chain in incomplete and the signer's are not registered accept. Issuer: Thawte TLS RSA CA G Digicert, valid 02/14/18 02/04/19, remember this choce; OK Cancel. Žal ne morem ne potrditi in ne umakniti sporočila, prav tako kodirani programi ne delujejo, imam pa naročen Razširjeni Telemach paket. Predvidevam da je nekaj narobe s kartico in jo morajo ponovno aktivirati na daljavo ali v poslovalnici. Kartico sem probal uporabiti tudi na drugem TV-ju a mi kodirani programi ne delujejo tudi tam. Zanima me ali je že imel kdo takšen problem in kako ga je rešil ?
Pa si ti ziher, da ima to kakršno koli vezo s conaxom? Ker Slo1 in Slo2 sploh nista kodirana, poleg tega pa se to obvestilo, če prav vidim, nanaša na to, da tvoja naprava ne more preverit verige zaupanja za nek cert za *hit.gemius.pl... (domena neke oglaševalke agencije).Sem zamenjal Conax modul in kartico in dobil D3 CAM modul z vgrajeno kartico (zapečeno). Zadevo uporabljam v Panasonic Bluray rekorderju, ki ima 2 CI modulska prostora in ga imam povezanega na TV. Rekorder imam povezan tudi v network omrežje DLNA in ga vidim na računalniku a se obvestilo iz zgornjega posta še zmeraj pojavi vendar samo na Slo 1 in Slo 2 programih, ostalih programih ne. Sedaj sem preko računalnika izbrisal rekorder viden na omrežju pa me zanima kako bo sedaj. Prilagam tudi sliko napake.
Pa si ti ziher, da ima to kakršno koli vezo s conaxom? Ker Slo1 in Slo2 sploh nista kodirana, poleg tega pa se to obvestilo, če prav vidim, nanaša na to, da tvoja naprava ne more preverit verige zaupanja za nek cert za *hit.gemius.pl... (domena neke oglaševalke agencije).