Telemach!!!

B81

22. jul 2007
37.738
11.012
113
Zraven TVja imam ta črn box od Telemacha. POS po domače.

Rad bi TV naredil online (nima wifi, le mrežo- nekaj let star Samsung). Torej če dam 2 TP Linka na vsaki strani, enega v TM Box in drugega do Ubee routerja v sosednji sobi, bi to bilo dovolj? Je potrebno še kaj?

Da dam LAN kabel v box in v tv, verjetno ne bo nič?

Hvala

zakon

Guru
16. maj 2008
8.819
844
113
toti Maribor
Kaj ima še kdo težave v MB-rotovž? Vsi programi na frekvenci 194MHz kockajo ali, pa jih sploh ni, potem internet pride samo do cca. 45Mbps downloada namesto 150. Na telefonski pomoči, pa ne znajo drugega kot resetirati modem. Najmanj 10x sme ga restiral, tudi direktno iz modema v comp, pa ni nič boljše. Zanimivo da je ping normalen 6ms.Do približno 1.5. je delalo vse OK.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.493
849
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
EON na smart TV-ju, glas in slika nista popolnoma sinhronizirana, je to normalno? Res da je odstopanje minimalno ampak je ravno toliko, da me moti. TV je v omrežje povezan preko wifi-ja. Signal je dober (ni pa odličen), ima morebiti to lahko kakšen vpliv? Povezave še nisem še probal preko UTP-ja, ker mi ni do luknjanja stene a če bo to potrebno, bom seveda uredil.

sade

Pripravnik
18. mar 2010
84
1
8
EON na smart TV-ju, glas in slika nista popolnoma sinhronizirana, je to normalno? Res da je odstopanje minimalno ampak je ravno toliko, da me moti. TV je v omrežje povezan preko wifi-ja. Signal je dober (ni pa odličen), ima morebiti to lahko kakšen vpliv? Povezave še nisem še probal preko UTP-ja, ker mi ni do luknjanja stene a če bo to potrebno, bom seveda uredil.
To se dogaja samo na nekaterih programih in je napaka že od začetka... javi napako na telemach, sicer itak verjetno že vejo , pa vseeno...

• Všeč mi je
Reactions: Janch

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.651
4.380
113
Telemach down od včeraj zvečer v Mariboru .

Sedaj pa ne gre pop tv ja gledat. KDO bo plačal sedaj škodo POP ,ko lahko samo Slovenijo gledam preko DVB-T

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Kakšen smisel ima imet TV priklopljen preko boxa (CISCO PDS 3121(ali je že kakšen novejši?)) če imaš android TV in možnost ogleda preko EONa.
EON šteka to vemo. Prej imel povezano preko conax kartice-modula potem samo zaradi zamika prešli na box.
Sedaj ne vem, če ne bi šel spet nazaj na kartico in gledal preko EONa?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Prvo sprobaj par dni eon, da vidiš če si lahko to predstavljaš kot edini način gledanja. Namreč možnosti za kaki živčni zlom in poškodvanje česa v bližnji okolici so kar velike.
Moja sveža izkušnja od včeraj zvečer v 3 urah gledanja: ene 3x me je ven vrglo, to je itak klasika. Potem pa še konstantno zmrzovanje za kako sekundo, potem pa te vrže naprej za 10 sekund. Ta simptom je sicer novi v zajetni kolekciji

• Všeč mi je
Reactions: Oktopusy

potresujka

Zelenc'
3. mar 2011
12
0
1
Maribor
Barabe na Telesmahu so zablokirale prenos F1 na ORF in RTL ,kjer sem do sedaj lahko spremljal F1 tako da mi ostane samo še TV3 Medias in njihove dolgočasne reklame.In to še ni vse....oglasi se vedmo pojavljajo ko je nekaj zanimivega na stezi,potem pa največkrat to sploh ne prikažejo ponovno....

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
TV3 je še vredu. Zadnjič na šport tv ob prenosu final four turnirja košarke, so sukali eno faking nadležno reklamo za rogljičke čisto za vsak timeout.

fawadgetful

Zelenc'
28. maj 2018
1
0
1
pakistan
profullcrack.com
Windows 7 Ultimate Activators

On this page, you can find information about how to enact Windows 7 Activator it does not make a difference what form you have: Windows 7, or 7600, or 7601 - initiates everything without issues. Download free activator Windows 7 Ultimate x64 and x86 from our website, enact it for 1 minute and appreciate. You can also find a key for Windows 7 Ultimate. Download Windows 7 greatest, the enactment of Windows 7. The practical framework came into the market on Oct. 22, 2009. On the Internet, the first establishment images of accurate rendition of the structure were accessed from July 21, 2009.

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
A kdo ve zakaj je HBO on demand v eonu samo SD kvaliteta... Leta 2018... Na 65 inčah ne gledljivo...

bizkit

Pripravnik
16. dec 2011
141
1
18
Tisti, ki uporabljate Eon. Če nekaj gledate preko Eona na TVju, pa potem ugasnete televizor, brez da bi prej zaprli Eon, a vam Eon zašteka? Meni se to vedno naredi, in ko prižgem Eon, ga ne morem normalno zapret ali brskat ostale programe.