Citat:
Uporabnik max2010 pravi:
ali še komu po zadnji posodobitvi zmrzuje slika na TV, ter javlja razne napake..npr..#5100.....
Meni dela okŠe komu nagaja EON zadnje čase? npr. POP TV HD, kockice non stop. Linija je OK, testiral. Mi ni jasno zakaj.
OFF: lahko "dobimo" ob prenovi foruma tudi novo temo? Tale ima ze 662 strani ...
Samo potem bi bilo ok, da se tale zapreOdpri jo sam
Še komu nagaja EON zadnje čase? npr. POP TV HD, kockice non stop. Linija je OK, testiral. Mi ni jasno zakaj.
330000 kHz.na kateri frekvenci je kanal pikaboo.
Ja. Eon na android tv.
Če ni gor androida potem ne bo delovalo, torej ne.Dela eon samo na televizorjih z android tv? Na njihovi strani piše sony 2017 izdelave. Določeni sony imajo linux. Konkretno me zanima za tega, če dela eon
https://www.mimovrste.com/tv-spreje...zOKv9Xc7Hb5bzrfjg2RcD2ayfFQTS_GkaAuQeEALw_wcB
Mene moti predvsem nesinhroniziran zvok, ki prehiteva sliko, ob ogledu HD programov za nazaj. Tako na televiziji (EON smart TV), kot na računalniku (Edge). Pri SD programih teh težav ni (ravnokar testirano pri ogledu SLO1 TV Dnevnika)Tudi sam opažam zadnje časa obupno delovanje aplikacije - gledam pa preko spleta (Chrome).