Mene moti predvsem nesinhroniziran zvok, ki prehiteva sliko, ob ogledu HD programov za nazaj. Tako na televiziji (EON smart TV), kot na računalniku (Edge). Pri SD programih teh težav ni (ravnokar testirano pri ogledu SLO1 TV Dnevnika)
Kakšen android box mogočeTelemach je ukinil analogno radijsko shemo.. nimam njihovega sprejemnika - imam Conax modul.. imam tudi nekoliko starejsi suround sistem, ki mi ustreza, na njega veliko poslusam tudi radijo.. no sem poslusal..sistema ne bi menjal (kot receno zadosca), ce hocem sedaj poslusat radio mi mora goret TV (kot kanalnik in potem signal na suround).. Obstaja kakšna "magic box" škatlica, ki bi mi služila kot digitalni audio sprejemnik. neke zelje menjat Conax kartico za njihov sprejemnik nimam
Če prav razumem boš dosedanje analogne radijske programe lahko poslušal le preko naprave, ki vsebuje DVB -C. Za poslušanje ostalih (STINGRAY) pa potrebuješ še Conax kartico.Telemach je ukinil analogno radijsko shemo.. nimam njihovega sprejemnika - imam Conax modul.. imam tudi nekoliko starejsi suround sistem, ki mi ustreza, na njega veliko poslusam tudi radijo.. no sem poslusal..sistema ne bi menjal (kot receno zadosca), ce hocem sedaj poslusat radio mi mora goret TV (kot kanalnik in potem signal na suround).. Obstaja kakšna "magic box" škatlica, ki bi mi služila kot digitalni audio sprejemnik. neke zelje menjat Conax kartico za njihov sprejemnik nimam
Telemach je ukinil analogno radijsko shemo.. nimam njihovega sprejemnika - imam Conax modul.. imam tudi nekoliko starejsi suround sistem, ki mi ustreza, na njega veliko poslusam tudi radijo.. no sem poslusal..sistema ne bi menjal (kot receno zadosca), ce hocem sedaj poslusat radio mi mora goret TV (kot kanalnik in potem signal na suround).. Obstaja kakšna "magic box" škatlica, ki bi mi služila kot digitalni audio sprejemnik. neke zelje menjat Conax kartico za njihov sprejemnik nimam
Če prav razumem boš dosedanje analogne radijske programe lahko poslušal le preko naprave, ki vsebuje DVB -C. Za poslušanje ostalih (STINGRAY) pa potrebuješ še Conax kartico.
Sicer imam tudi sam podoben problem, ki ga nameravam rešiti tako, da nameravam kupiti napravo z DAB/DAB+, FM sprejemnikom in žično ali brezžično internet povezavo ter jo dodati svojemu Hi-Fi sistemu.
V mislih imam nekaj
TAKEGA
Vprašaj, če ti dajo kak tastart box za radio only. Drugače pa priklopiš gor nek cheap android box ali pa raspbery pi, če nimaš kakšnega drugega predvajalnika ala Apple TV oziroma nekaj z Android TVjem, da bi poslušal radio preko neta. Jaz imam ponavadi kar na Apple TVju (še raje kot dejanski radio kar Apple Music) oziroma direktno na receiverju net radio. Druga opcija je kak start telefon/tablica oziroma karkoli podobnega, kar ti hodi viška.ma v bistvu zdej ne morem poslušat niti VAL202 brez, da mi gori TV.. super res
Včasi so ti zaračunali najemnino za modul, se pravi, če si ga kupil sam, nisi plačal nič. Zdaj pa ne vem, če je še isto.Ksz
Ve kdo koliko računajo pri telemachu, če imaš svoj modul in rabiš samo dekodirno kartico?