Telemach!!!

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Do vsake televizije/sprejemnika in do modema rabiš coax. Vrjetno najboljše, če imaš razdelilec tam, kjer pride kabel v objekt oziroma čim bližje, potem pa (kvaliteten) coax do vsake televizije/sprejemnika in do modema, kjer pač bo. Jaz bi tudi modem/router dal na mesto od koder se vleče vse kable naprej (če se že dela na novo) in potem vlekel UTP za mrežo kamor je pač potrebno. Pa razdelilec najboljše da oni prinesejo tak kot more bit, da ne bo težav s povratnim pasom itd.

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Do vsake televizije/sprejemnika in do modema rabiš coax. Vrjetno najboljše, če imaš razdelilec tam, kjer pride kabel v objekt oziroma čim bližje, potem pa (kvaliteten) coax do vsake televizije/sprejemnika in do modema, kjer pač bo. Jaz bi tudi modem/router dal na mesto od koder se vleče vse kable naprej (če se že dela na novo) in potem vlekel UTP za mrežo kamor je pač potrebno. Pa razdelilec najboljše da oni prinesejo tak kot more bit, da ne bo težav s povratnim pasom itd.

dobro je dodati še ojačevalec.

petaQ

Zelenc'
29. nov 2016
2
0
1
A nas bo Telemach za Miklavža/Božička/Dedka Mraza končno razveselil z večjim uploadom in Moneto??
smile-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik petaQ pravi:
A nas bo Telemach za Miklavža/Božička/Dedka Mraza končno razveselil z večjim uploadom in Moneto??
smile-1.gif

Bo prej čisto vsaka vukojebina imela optiko, kot pa da bo Telemach ponudil več uploada. Vsaj toliko uploada, bi pa res lahko ponudili, kot ga imajo nekateri, ko so zaposleni na Telemachu.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
In tam je kakšen upload na coaxu ? Biz smart paketi ne ponujajo več kot 10 Mbitov uploada .

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Kolega ima Telemach Gold Trojko Extra paket in ima eno težavo. V eni izmed sob bi rad gledal TV program na LCD TV-ju pa nima priključka (koaksialen kabel) za TV, vrtal oziroma kako drugače vlekel kable pa ne bi. Zanima me ali obstoji kakšen način, da bi brezžično gledal TV program na LCD-ju in kako.

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
V čem bi lahko bil problem, da mi ARD 3-5x na minuto zakocka za sekundo?

LP,
2513603-ARD.jpg

Priponke

• 2513603-ARD.jpg
    2513603-ARD.jpg
    12,6 KB · Ogledi: 175

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik petaQ pravi:
smile-1.gif

Bo prej čisto vsaka vukojebina imela optiko, kot pa da bo Telemach ponudil več uploada. Vsaj toliko uploada, bi pa res lahko ponudili, kot ga imajo nekateri, ko so zaposleni na Telemachu.

467716-post_slo.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Saj na optiki Telemach nudi upload. Pri nas je celo tako, da ni omejeno in vleče na polno.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.616
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Kolega ima Telemach Gold Trojko Extra paket in ima eno težavo. V eni izmed sob bi rad gledal TV program na LCD TV-ju pa nima priključka (koaksialen kabel) za TV, vrtal oziroma kako drugače vlekel kable pa ne bi. Zanima me ali obstoji kakšen način, da bi brezžično gledal TV program na LCD-ju in kako.

Stream iz telefona iz D3GO - sicer ni vseh programov in ni vseh HD - gre pa po luftu v kolikor je "pametni TV".

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:

Stream iz telefona iz D3GO - sicer ni vseh programov in ni vseh HD - gre pa po luftu v kolikor je "pametni TV".

Tole ne razumem čisto dobro ali to misliš preko zrcaljenja iz pametnega telefona ali možno povezavo direktno preko interneta na D3GO...