Telemach!!!

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Nič novega pri Telemachu.

V bistvu to ni napaka Tlelemacha ampak kodiranja v TV. Ker na večini TV dela OK, na vseh njihovih boxih dela OK.

Vsi ostali ponudniki imajo dostop do TV preko namenskega boxa - torej?
wink-1.gif

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Če te hebe isto kot je mene - samo na dveh programih na SilvaSchneider, je rešitev žal samo menjava TV. Meni je na Discovery pa še na enem vedno vrglo na srbske podnapise, kljub 100X popravljenim in shranjenim nastavitvam.
frown-1.gif

V kartici in CIju ni bil problem - navzkriž menjano z LGjem kjer je bilo OK.

Trenutno vem da mi ne dela za vse HBO programe in Cinemax. ostali npr. SLO 1, 2, Kanal A, POP TV pa je vse ok, ne vem pa sicer kako je z FOX programi in podobnimi.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
En teden nazaj podpisal pogodbo za telemach se vec mobilno telefonijo, s prenosom stevilke iz telekoma na telemach, pa se ni nobene info kdaj bojo to dejansko naredili. Upam sam da ne po novem letu ker ne mislim placevat dveh narocnin v januarju.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
En teden nazaj podpisal pogodbo za telemach se vec mobilno telefonijo, s prenosom stevilke iz telekoma na telemach, pa se ni nobene info kdaj bojo to dejansko naredili. Upam sam da ne po novem letu ker ne mislim placevat dveh narocnin v januarju.

Nekaj je narobe, pokliči Telemach. Mogoče je kaj narobe s pooblastilom za prenos, to se je meni enkrat zgodilo, češ da ni pravi podpis gor.

Mi smo včeraj eno prenašali iz Boba pa bi morala bit danes prenešena - praviloma naslednji delovni dan.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
V bistvu je, ker če dela na 150+ programih ne vem zakaj ne bi še na ostalih 10-h. Itak ne dela vedno pri istih programih.

Meni je na istih vedno metalo na srbske podnapise.

SLO 1, 2, POP, A, pa imajo podnapise po drugem sistemu in tam ne moreš nastavljat.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.262
4.095
113
Imate stresno ali sobno anteno na vikendu? Brez skrbi! POP TV in KANAL A lahko spremljate se naprej. Satelitska televizija TOTAL TV vam je ob vezavi kjerkoli v Sloveniji prvih 6 mesecev na voljo za le 14 EUR/mesec! Vsi z moznostjo priklopa na Telemachovo kabelsko omrezje pa ob vezavi za paket televizije kar 18 mesecev placujte le 9,99 EUR/mesec.
Info in odjava na 0802288. Vas Telemach

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Telemachovo novoletno darilo
Tudi letos pri Telemachu podarjamo nekaj, kar bo praznično vzdušje naredilo še prijetnejše. Med 15. 12. 2016 in 15. 1. 2017 lahko naročniki brezplačno spremljate dodatne programe in uporabljate storitve, ki sicer niso del vašega paketa.

Osvežite seznam programov in uživajte v novih filmskih uspešnicah, serijah, risankah in športu ter vsebinah v visoki ločljivosti HD. Letos so posebno presenečenje programi HBO in CINEMAX!

Vklopite jih preko portala moj.telemach.si.

Želimo vam vesele praznike in srečno novo leto 2017!

Gres na moj telemach, kliknes na televizija in izberes hbo +cinemaxx, nato se odpre možnost stalne naročnine ali promo do 15.1. Ko bo minilo se bodo kanali avtomatsko zaklenili.

bizkit

Pripravnik
16. dec 2011
141
1
18
Ko se hočem registrirat mi napiše
"STREŽNIŠKA NAPAKA
Oprostite. Prišlo je do napake na strežniku. Upamo, da jo bomo kmalu rešili.
Do takrat se vrnite na prejšnjo stran."

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
ksz

A mi nekdo pove kak kabel tocno rabim za prikljucitev Siemens Gigaset telefona od telemacha (povezava osnovne enote do modema)? Imam tega telefonskega (4 zice na prikljucku) in ne dela.

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Citat:
Uporabnik Aliens pravi:
ksz

A mi nekdo pove kak kabel tocno rabim za prikljucitev Siemens Gigaset telefona od telemacha (povezava osnovne enote do modema)? Imam tega telefonskega (4 zice na prikljucku) in ne dela.

Kabel je pravi, zamenjaj, mogoče ne dela
smirk-1.gif

geo

Zelenc'
16. okt 2010
23
0
1
V zadnjih nekaj dneh me je pri vpisu v D3GO pričakalo tole sporočilo: "Vaš račun je neaktiven - Uporabniški račun obstaja, vendar ni aktiven". Jasno je račun aktiven in uporaben že več let, brez večjih posebnosti. Naredit ne morem nič - "aktivirat" ne morem, ker na moj.telemach.si ni nobene take opcije, je tako kot vedno, lahko le spremenim geslo a ne pomaga.

Je še kdo dobil kaj takega? Malo nerodno to ob podaljšanem vikendu, ko jih ne moreš kontaktirat.

Nazadnje urejeno: