Citat:
Uporabnik EFX pravi:
Trenutno imam naročen Telemach košarkar mix (50/2) in še stari Arris modem (Docsis 2.0).
Razmišljam, da bi šel na paket Gold trojka Extra, se pravi na hitrost 120/4. Predvidevam, da za tako hitrost moj trenutni modem ne bo več primeren?
Če se grem na Telemach zmenit, da mi dajo nov modem, katerega Ciscota priporočate, da ga poizkusim dobiti od njih? Ali ti "all in one" Ciscoti podpirajo tudi direkten network bridge, da bi nanj obesil Mikrotika in se sam zajebaval z routingom in wi-fijem (tako kot imam trenutno)?
Ne.Citat:
Uporabnik EFX pravi:
Ali ti "all in one" Ciscoti podpirajo tudi direkten network bridge, da bi nanj obesil Mikrotika in se sam zajebaval z routingom in wi-fijem (tako kot imam trenutno)?
En sprejemnik (ali kartica) je v vsakem primeru vključen v ceno naročnine, od "Extra" paketov naprej sta vključena dva. Dodatni se plačajo, mislim da 2,5€ mesečno po komadu.Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kak je sedaj v gold paketih, se placujejo sprejemniki ali ne?
Zakaj za vraga so mi zaracunali dva?
To imaš novo tablico? Jaz sem imel LG Gpad 8 in mi je isto pisalo. Sem klical na HelpDesk in so mi rekli, da ravno na tej tablici ne delujeCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
ksz
slučajno imam d3go na tablici in zdaj ko sem hotel zagnat piše, da na rootani ne deluje...
jao telemach
Pa misliš da je to politika Telemacha ali enostavno aplikacija ne "prenese" rootanih naprav? Jaz skoraj ne morem verjeti, da bi to Telemach omejeval.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
mi je pa alter pomagal in sem dobil apk ki deluje sedaj
res ne razumem njihove politike
Glavno da si zrihtal. Jaz sem zaradi tega sranja menjal tablico. Mi tudi z modificiranim programom ni delaloCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
zadevo se da enostavno urediti za vse naročnike...
sedaj mi dela, ko je nekdo ob pivu zadevo uredil