Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Na Cinestar je še vedno potrebno preklapljat na SLO podnapise. Kaj to res tako težko nastavit, da so SLO podnapisi preivzeto na prvem mestu. @GSMobil kje si, ko si ti bil tu se je marsikaj porihtalo.tile sedaj nas ne hebejo 5%
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Morali bi zamenjat oziroma obnovit te njihove omarice ne pa da so še vedno iste kot takrat, ko je bil internet 768/256kb/s
Isti štos kot, da bi v školjko od fičkota na vsak način rad dal motor lokomotive in upal, da bo šasija zdržala.
Citat:
Uporabnik tagelind pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Morali bi zamenjat oziroma obnovit te njihove omarice ne pa da so še vedno iste kot takrat, ko je bil internet 768/256kb/s
Isti štos kot, da bi v školjko od fičkota na vsak način rad dal motor lokomotive in upal, da bo šasija zdržala.
S čim pa se folk ubada jao... zakaj bi menjaval omaro, ki služi samo za zaščito elektronike? Verjami, da je oprema v omari bila zamenjana vsaj 3x v zadnjih letih, rosftfrei omar pač ni treba menjavat. Za dobro delovanje je važna samo kvalitetna montaža konektorjev in nepoškodovan kabel.
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Hm pri nas so postavili napeljavo čisto na novo , dobili smo tudi novo omarico , ali je možno ,da bom z njimi zadovoljen v primeru ,da se naročimo na njihov internet . ALi je možno ,da so pri nas postavili stare omarice, sicer je videti omarica dokaj nova ?!
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Moje starše. Pa sem na srečo bil jaz bil pri njih. Sem jih tak nap*izdo, pa jim rekel, da imajo starši sedaj delujočo storitev in da nočejo preiti na nedelujočo storitev . Je na drugi stran kar brez besed ostal .
Citat:
Uporabnik dzoni2k2 pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Hm pri nas so postavili napeljavo čisto na novo , dobili smo tudi novo omarico , ali je možno ,da bom z njimi zadovoljen v primeru ,da se naročimo na njihov internet . ALi je možno ,da so pri nas postavili stare omarice, sicer je videti omarica dokaj nova ?!
Če so vam potegnl nove kable in če na vaši veji ni preveč naročnikov, bi načeloma morala stvar delat bp.
Citat:
Uporabnik wabb pravi:
Citat:
Uporabnik dzoni2k2 pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Če so vam potegnl nove kable in če na vaši veji ni preveč naročnikov, bi načeloma morala stvar delat bp.
Kje pa je meja za max. število naročnikov da zadeva optimalno deluje in od kod se gleda ta veja? Ali je to skupno število uporabnikov od glavnega vozlišča dalje ali samo število priključkov na skupni omarici?