Telemach!!!

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Imam Digitalni Razširjeni paket in Cisco DVR 8398. Včeraj (19.09.2013) in predvčerajšnjim (18.09.2013) sem opazil, da se mi je ob gledanju programa, DVR obakrat sam izklopil (in se ni več vklopil) po končani košarki na programu SLO HD 2. Kaj je vzrok temu ?

DIGITel

Pripravnik
19. mar 2012
230
0
16
Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Ali ima OŠO isto shemo kot digitalna ali ne, ko pogledaš ponudbo ima 130 programov, ko pa greš pod ceniki in sheme pa ima toliko kot digitalna. Septembra je že konec, bliža se Oktober bo kaj na Telekom optiki z vašim gostovanjem?

Seveda BO
zmaga.gif
.
Programska shema ni čisto ista takole na pamet vem, da manjka nekaj HD programov.
Bom opozoril, da popravijo napako na spletni strani.

Nazadnje urejeno:

DIGITel

Pripravnik
19. mar 2012
230
0
16
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Imam Digitalni Razširjeni paket in Cisco DVR 8398. Včeraj (19.09.2013) in predvčerajšnjim (18.09.2013) sem opazil, da se mi je ob gledanju programa, DVR obakrat sam izklopil (in se ni več vklopil) po končani košarki na programu SLO HD 2. Kaj je vzrok temu ?

Splošnih težav kot si jih opisal nimamo.
Javi prosim na tehnično podporo,da preverijo kaj je narobe.

DIGITel

Pripravnik
19. mar 2012
230
0
16
Citat:
Uporabnik NeMeBasat pravi:
@DIGITel...lahko prosim preveriš zakaj so vsi SportKlub kanali nastavljeni privzeto na srbščino?...pred izpadom prejšnji teden je bil privzet slovenski jezik...lahko preveriš kako je s tem?...imamo sprejemnik Cisco in za vsak preklop na omenjene kanale je potrebno nastavljat na slovenski jezik, kar pa traja celo večnost, ker ti Ciscoti so cepljeni proti brzini...Hvala! ((:)

LP B.

Javljeno v TV oddelek, da preverijo.

Nazadnje urejeno:

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
Citat:
Uporabnik DIGITel pravi:Seveda BO
zmaga.gif
.
Se že ve kje bo to omogočeno? Povsod kjer je TS optika ali samo tam kjer je TS optika in ni Telemachovega kabla? Bo na optiki možen dinamični IP?

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Citat:
Uporabnik DIGITel pravi:
Citat:
Uporabnik NeMeBasat pravi:
@DIGITel...lahko prosim preveriš zakaj so vsi SportKlub kanali nastavljeni privzeto na srbščino?...pred izpadom prejšnji teden je bil privzet slovenski jezik...lahko preveriš kako je s tem?...imamo sprejemnik Cisco in za vsak preklop na omenjene kanale je potrebno nastavljat na slovenski jezik, kar pa traja celo večnost, ker ti Ciscoti so cepljeni proti brzini...Hvala! ((:)

LP B.

Javljeno v TV oddelek, da preverijo.

Juhuhu!

Hvala @DIGITel zdaj pa bo (:)

P.S.: imate mogoče kakšne poceni pakete samo za TV (razširjen, HBO Premium, HD, mogoče še Voyo) pa da bi bila dva sprejemnika isto kot pri košarkar mix pa cena podobna samo brez interneta...ker smo zdaj iz KabelTV prešli direktno na Telemach in smo morali pred leti sami kupovat sprejemnike...bi imel nekaj podobnega kot starši v MB Cisco drugega itak ni...Hvala! (:)

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
WTF se dogaja z IPji? Meni se je spremenil. Prej je bil pa par let isti.

Nazadnje urejeno:

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Nimam, imam pa do parih strežnikov nastavljeno omejitev na firewallu za SSH na IP od doma, tako da bi rad vedel, če se bo IP sedaj spreminjal.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Imam Razširjeni paket, Cisco HD DVR sprejemnik 8398 in CI modul s kartico. Zanima me, če naročim dodatek HBO Premium ali lahko program gledam tako na Ciscotu kot na CI modulu ali samo na Ciscotu. Zanima me tudi ali je USB priključek na Ciscotu 8398 aktiven in čemu služi.

Nazadnje urejeno:

mocco

Pripravnik
28. sep 2008
120
0
16
Citat:
Uporabnik lagunec pravi:
Imam Razširjeni paket, Cisco HD DVR sprejemnik 8398 in CI modul s kartico. Zanima me, če naročim dodatek HBO Premium ali lahko program gledam tako na Ciscotu kot na CI modulu ali samo na Ciscotu. Zanima me tudi ali je USB priključek na Ciscotu 8398 aktiven in čemu služi.
HBO on demand lahko spremljaš samo na Cisco 8398 in Cisco 4682, ostale programe pa na Ciskotu in CI modulu. Usb priključek na Cisco 8398 ni v funkciji.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Imam težavo s prijavo v D3GO na tablici. Ob prijavi mi napiše, da geslo ali mail nista pravilna , čeprav se z istim geslom(se pravi, da je pravilen), lahko prijavim na računalniku. Pred časom se je že pisalo o teh težavah, vendar ne najdem teh postov, na Telemachovi podpori pa mi ne znajo pomagati, kar ni nič novega, zato prosim za pomoč tukaj.
Počasi bom imel Telemacha res dovolj in bo treba pogledati za kakšno zamenjavo. Prejšnji vikend smo bili brez vseh storitev več kot dva dneva, in smo lahko gledali TV le s sobno anteno, kot pred dvajsetimi leti.

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
329
46
28
Spoštovani Telemach,
kdaj mislite ponuditi ljudem na 1 naročnino več kot 3 kartice ?
In kdaj vključiti 2. in 3. kartico zastonj. Ju je treba doplačat 2€/mesec tudi v razširjenem paketu ?

TheCableGuy

Pripravnik
20. mar 2012
50
0
6
Super: Točnih informaciji še nimamo. Najverjetneje pa ne bo dinamičnega IP naslova (če že, bo statični z dinamičnim pridobivanjem.

NeMeBasat: Nevem če se vam ravno splača, zgoraj omenjene storitve (Razširjena shema, HBO premium, HD kanali, dodaten osnovni pretvornik) vas namreč pridejo 42,63€ na mesec. Nekako se najbolj splača biti naročen na trojčka, sploh pa če ste ujeli kakšno izmed naših akcij.

Doto: Na klasično naročnino sicer imate statični IP naslov, ampak se utegne ob večjih vzdrževalnih delih ali nadgradnjah spremeniti. Ne bi pa smelo biti pogosto, recimo več kot 1x na leto je že res redko.).

Marc: Za preverbo napake bi potreboval naročniške podatke in podatke o tablici (PM).

Aless: Zaenkrat ni nobenih informacij v tej smeri, sem pa posredoval na ustrezen oddelek kot predlog. 2. in 3. kartica vas res prideta 2€ (razen če imate katerega od večjih paketov). Je pa to še vedno najcenejša opcija za gledanje digitalne TV na več televizorjih kolikor je meni znano.

sp33dy

Zelenc'
13. maj 2013
22
0
1
Ptuj
Zakaj mi v razširjenem paketu ne delajo HD Fox in HD Fox Life ter Comedy Central. Ostali so vsi odklenjeni, ki so na seznamu.

LP

Nazadnje urejeno:

Pokovc

Pripravnik
22. mar 2011
233
1
16
TheCableGuy

Pozdravljen, ali lahko kmalu pričakujemo vaše storitve na Telekom optiki v naseljih Lavrica, Škofljica? Bi lahko nadrejene vprašal, zakaj na OŠO in optiki ni programska shema enaka kot na vaši digitalni, saj manjka tam okoli 30 programov? Ko sem bil na Lastovki Krim me je prav to motilo, ker ni bila izenačena shema, ampak OK tam je bil problem premalo prostora, na optiki pa ga je viška.

Hvala za odgovore.

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Tudi mene zanima, zakaj ne omogočite več kot 3 kartice na naročnino? Verjetno ja ne računate na to, da bomo v stanovanjski hiši, ki ima pač več TV-jev, plačali še eno naročnino za kabelsko, da bi lahko gledali več kot 3 TV-je - digitalne programe??
bonk.gif

lp

Nazadnje urejeno:

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Se res na Cisco 4682 ne da premikati vrstnega reda kanalov? Ko premikam med kanali, mi spodaj namesto da bi pisalo ime oddaje, ki bo na sporedu piše le "ni podatka", je kakšna fora v nastavitvah?