Telemach!!!

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik Super pravi:
September se bliža in možnost priklopa preko TS optike... Že kaj več (ne)uradnih informacij?
Wklopa.gif

Evo. D3i lahko priklopiš na Telekomovo optiko: http://sbb.rs/Televizija/5518/D3i+digitalna+TV+preko+interneta.shtml/nav_start=0

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
ksz

A obstaja kakšna logična razlaga, zakaj sem do nedavnega lahko v paketu Mix S spremljal POP Kino in Oto, sedaj pa ne več. Vem, da naj ju v paketu ne bi bilo in ju sprva tudi ni bilo, ampak po restartu/nadgradnji Ciscota (kak mesec nazaj) sta programa naenkrat postala dostopna, ko sem zaradi težav zadevo ponovil (kak teden nazaj) pa sta spet zatemnjena.

Je šlo za kakšno promocijsko akcijo, ki je slučajno sovpadla z mojimi težavami (in posledično resetiranjem vmesnika)?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mobisux pravi:
Citat:
Uporabnik Super pravi:
September se bliža in možnost priklopa preko TS optike... Že kaj več (ne)uradnih informacij?
Wklopa.gif

Evo. D3i lahko priklopiš na Telekomovo optiko: http://sbb.rs/Televizija/5518/D3i+digitalna+TV+preko+interneta.shtml/nav_start=0

Tole lahko priklopiš povsod, kjer imaš internet
wink-1.gif
.

In sicer KLIK

Pa še kot dodatno v vednost KLIK

Lahko rečem samo odlično in T-2 ter podobni, kateri nabijajo ceno za TV Shemo, lahko samo rečem, da se jim težka piše v kolikor ne spremenijo ponudbe ter cene
wink-1.gif
.

Sedaj se lahko zgodi, da bodo drugi operterji ogroženi oz. lahko se zgodi višanje cen osnovne povezave samo za internet, ker če pogledaš, dovolj ti je da imaš samo dobro internet povezavo, TV shemo pa kompenziraš preko navedenega
grin1.gif
.

To zadevo sem testiral v tujini in lahko samo povem, da deluje odlično, deluje preko njihovega dreambox-a. V kolikor je njihov dreambox vključen v ceno naročnine, potem je to zmagovalno
zmaga.gif
. Do sedaj je bilo potrebno dodati cca. 250-300 € za njihov dreambox, lahko da se je poslovni model sedaj spremenil, ko ga je SBB/Telemach prevzel.

Skratka zelo močna konkurenca na področju TV sheme
cheer.gif

P.S.
V kolikor so ostali programerji od nettv plusa, potem bo obstoječe D3Go aplikacija delovala, tako kot mora, v koliko ne, ampak so ostali od SBB/Telemach potem bog pomagi, uničili bodo še to odlično platformo, katero je nettv plus razvil.

Lp.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Ti še vedno verjameš, da si lahko srbsko TV shemo ( paket ) uradno naročiš v Slovenijo ?
Slovenske programe pa boš dobil od .... ?
Superkvalitetne slovenske programe brez katerih ne moremo?
wink-1.gif

Je pa res, da verjetno ne gre naročevati preko državnih mej.

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Ti še vedno verjameš, da si lahko srbsko TV shemo ( paket ) uradno naročiš v Slovenijo ?
Slovenske programe pa boš dobil od .... ?

Da, saj tako pravi Telemach
uDA5TQZ.png

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Mobisux, zdaj ne vem če se delaš norca al resno misliš.

SBB-jev signal ne boš mogel gledat v Sloveniji. Bodo pa (baje) v bodoče ponudili signal Telemach Slovenije tudi preko TS-jevega omrežja ( po zadnjih informacijah tam, kjer Telemach nima svojega omrežja ) !

D3i ( tak kot D3 Go ) pa je blagovna znamka cele skupine, zato bo ta "paket" imel ( bog ve kdaj ) isto ime v Sloveniji, Srbiji in v BIH !

p.s.: razlika je med "bote meli" in "mate"
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Zanima me sledeče,

naročil sem si ta novi tv sprejemnik z možnostjo zamika 72ur. In me zanima ali moram doplačat vsaj 3 eure za 500 MB ali bo zamik deloval brez zakupa ?
Jaz mislim, da je zakup namenjen samo za shranjevanje določenih oddaj filmov na disk ? Zamik pa deluje preko spleta ? Ali se motim ? Če ni tako, ali lahko sam vstavim not disk ali usb ključ ?
lp

Nazadnje urejeno:

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Za časovne funkcije - 72 urni zamik moraš obvezno doplačati vsaj 3 EUR (500 MB disk). Tehnik pride na dom - podpišeš aneks, ter pokliče na centralo, da ti aktivirajo časovni zamik. Drugače pa lahko snemaš oddaje na svoj disk - brez doplačila.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
A vam deluje d3go meni že par dni ne deluje, ne spusti me not, češ da je napačno uporbniško ime in geslo.