Včeraj sem prevzel Cisco DVR HD 8398DVB, ki sem ga doma instaliral po priloženih navodilih. Povezal sem ga z LCD TV Panasonic (HD) preko HDMI-ja, priklopil koaksialni kabel in elektriko. Zelo hitro so se mi nastavili vsi programi, v nastavitvah pa sem samo nastavil za menu SLO jezik. Naročen sem na Digitalno TV - razširjeni paket. Promocijsko sem dobil HBO in HBO comedy do 30.06.2010. Da sem odprl to temo pa so naslednji razlogi:
- programi za odrasle mi ne delujejo, zahtevajo neko pin kodo, ki pa jo vtipkam (4 3 2 1) preko rdeče tipke (trikotnik) na daljincu a se
nič ne spremeni še zmeraj je vse zakodirano
- RTV SLO HD program naj bi bil viden vsem a pri meni se na TV-ju javlja sporočilo, da je program zaklenjen - Kodiran program,
niste naročeni na ta program, če želite gledati ta program se nanj naročite na 080 2288. Kolikor sem slišal je navedeni program
brezplačen.
- tudi ostali HD programi so zakodirani
Prosim za komentar. Klical sem na tehnično pomoč, pa so mi rekli da morajo na aparatu odstraniti neko zaščito preko dneva.
- programi za odrasle mi ne delujejo, zahtevajo neko pin kodo, ki pa jo vtipkam (4 3 2 1) preko rdeče tipke (trikotnik) na daljincu a se
nič ne spremeni še zmeraj je vse zakodirano
- RTV SLO HD program naj bi bil viden vsem a pri meni se na TV-ju javlja sporočilo, da je program zaklenjen - Kodiran program,
niste naročeni na ta program, če želite gledati ta program se nanj naročite na 080 2288. Kolikor sem slišal je navedeni program
brezplačen.
- tudi ostali HD programi so zakodirani
Prosim za komentar. Klical sem na tehnično pomoč, pa so mi rekli da morajo na aparatu odstraniti neko zaščito preko dneva.