Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Spet so me budili ponoči tile prašički z 0038119558549 ob pol dveh zjutraj. Da jim j.... mamico. Se da to kej preko operaterjev blokirat , ali bom moral vsak večer ugasnit stacionarca in mobilca?
Citat: Uporabnik tdi pravi:
Spet so me budili ponoči tile prašički z 0038119558549 ob pol dveh zjutraj. Da jim j.... mamico. Se da to kej preko operaterjev blokirat , ali bom moral vsak večer ugasnit stacionarca in mobilca?
Citat: Uporabnik tdi pravi:
Ja, jst ponoči spim, ne žuram, tako, da me motijo ponoči, ne čez dan. Bom pač odklopil telefon čez noč, ker se že iz enostavnega vprašanja počasi rojevajo sloni
Nop,hecen si ti...če se ne motim,tukaj govorimo o tem,da te nekdo nepoznan kliče iz neke xx države ob čudnih urah...? Ali je tam dan ali noč,me niti ne zanima! In takega se rešiš tako,da imaš telefon na mute,ko spiš. No,razen če ti je všeč,da se sredi noči neznancem javljaš na telefon
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.