Telefon za palčka (predlog)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Vsi,ki ste proti mobilnikom za palčke,pc in tv tudi seva pa jim pustite risanke gledat in ko jih gledajo se ne rabite ukvarjat z njimi,a ne?
Ne več prazne slame mlatit.

Sicer nimam mnenja o telefonih za otroke, tole pa moram komentirati, sploh ker si dodal se tisto drugo vrstico:

Ne PC, ne TV ne sevata nicesar v mikrovalovnem podrocju (ce nimata WiFija, ki mimogrede oddaja s precej nizjo mocjo kakor mobilni telefon), zato nista cisto primerljiva z mobilnikom. Jaz sem sicer mnenja, da tudi sevanje mobilnika ni skodljivo (uporabljam ga ze skoraj okroglih 15 let, pa se vedno nimam tumorja na mozganih za katerega bi vedel
rolleyes-1.gif
), je pa dejstvo, da gre za sevanje, ki ima zmoznost ogrevanja tkiva in je torej potencialno bolj nevarno kakor ne-omembe-vredno delovanje TVja oziroma racunalnika.

Aja pa racunalnika in TVja si menda otrok ne tisci na uho
cool-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
uh, to je pa res zanimiv podatek da starejše kot so celice bolj močne so

I

Izbrisan uporabnik #488

Glede na psihozo Beiotrendašev se bo sigurno pojavil kakšen bio gsm, saj en je že, samsung earth?
smile-1.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
Telefoni v osnovnih solah po moje nimajo kaj iskati in ce se ne motim so kar se tice tega ucitelji tudi zelo striktni.
To da jim ga kupujete pod argumentom drugace "ni in" je pa ena izmed tipivnih starsevskih idiotizmov.
Otroka vzgajajte raje, da izstopa ko kvalitetah in jih zna braniti ne pa da se pridruzi ovcam v idiotizmih...zgolj zato ker je tako

Moja otroka sta 5. in 2. razred pa nima noben telefona, niti nima zelje po njem. Igranje Wii-ja in racunalnik so dovoljeni samo cez vikend uro-dve dopoldne in nekaj popoldne, cez teden imata druge obveznosti, predvsem gibanje zunaj ter razvijanje domislije tako, da se znata zaigrati tudi brez aparaturic, ki jih apaticno pribijejo nase, da so potem ali zakompleksani ker kaj ne gre ali pa agresivni.

Ce vasim "palckom" in snegulcicam omogocate vse kar se jim sprdne pa jih v soli pred uciteljico zagovarjate "nas pa sigurno ne" potem ste ze na dobri poti.... usluge ne delate ne sebi ne otroku.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Zadeva je nadomestilo za igrice.

Zanimivo, da pa tvoji igrajo Wii in računalnik... a za to pa ni prehitro? Kakšna neki je le razlika če palček drsa angry birds na gsmu al na pcju, kjer še mimogrede kaj poklika in pripravi za hard format
smile-1.gif