Telefon za palčka (predlog)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Situacija je naslednja.
Palček dobi za darilo ob vstopu v 1. razred OŠ gsm.

Kriterij je cena do 100 EUR, na kartico (torej naročnina ne) in poleg vseh nepotrebnih funkcij je posebej pomembno, da se da gor naložit igrice (torej da ni zaprt OS) = nalaganje gratis, ne preko omrežja.

Alter znalci boste sigurno znali svetovati, saj poznate tudi ponudbo, ki je ni pri operaterjih
smile-1.gif

Kaj nabaviti?

Neko staro kanglo, ce bo ostala cela, dobi novega. Prvi razred pa telefon
stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu zdaj ni debata zakaj ampak kaj
smile-1.gif

Torej špili gredo normalno na ta Android.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tu zdaj ni debata zakaj ampak kaj
smile-1.gif

Torej špili gredo normalno na ta Android.

Normalno ja, pravtako so banner-ji normalno vidni pri brezplačnih igricah iz marketa
wink-1.gif

Pripravi se na stroške, ampak če je palčka zaslužila stvar, potem tukaj ni debate več.

Lp.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Vsekakor kaksen iphone 3G (tudi S) da ima otrok se čas za igre nabijat in ne potrebuje posebaj konzole za to =)

Jasno da je dalec najvec (kvalitetnih) iger na ios

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Zakaj pa na stroške?
Moraš biti online, da igraš npr. tetris?

Jaz sem bolj navajen symbiana, kjer naložiš in se naigraš dokler nese baterija.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zakaj pa na stroške?
Moraš biti online, da igraš npr. tetris?

Jaz sem bolj navajen symbiana, kjer naložiš in se naigraš dokler nese baterija.

Niti treba biti online, ampak stvari katere so naložene brezplačno iz marketa so brezplačne, zaradi reklam in oglaševanja, katere se pojavljajo znotraj posamezne aplikacije, vključujoč igrice. Kaj hitro klikneš na banner med igranjem
wink-1.gif
, ta pa vzpostavi povezavo na splet.

Tako, da zelo dobro je da stvari sam naložiš na telefon, izklopiš nastavitve za internet oz. profil, vendar če je SIM od Simobil-a tudi to ne bo možno, kajti tam se stvar zna povezat na splet tudi brez nastavitev. Razni update-i igric, katere se skoraj vedno pojavljajo med vklopom/izklopom aparata terjajo prenos podatkov. Skratka bodi pozoren na nastavitve telefona, prepaid SIM naj bo notri, sicer boš kaj kmalu obžaloval nakup, da ti ne razlagam kako je pri otrocih, sošolcih in podobno
grin1.gif

Lp.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, na "kartico" bo telefon, ne vem še kje se bo vzelo, itak ni zaradi klicanja
smile-1.gif
ampak da ma pač.

Zadnjič mi je ravno kolega potožil, da je dal svoj gsm na servis pri simobilu in dobil nek nadomestni zmazek, ki je ponoči updejtal
smile-1.gif

In mu naredil za 60 eur stroškov.

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif
ampak da ma pač.

Zadnjič mi je ravno kolega potožil, da je dal svoj gsm na servis pri simobilu in dobil nek nadomestni zmazek, ki je ponoči updejtal
smile-1.gif

Zanimivo stvar ima trenutno Tušmobil in sicer velja tudi za prepaid KLIK napolniš recimo za 30€ in imaš neomejene storitve do konca meseca: klici, sms-i, mms-i, prenos podatkov, če pa polneš v sredini meseca takrat ti pa proporcijalno trgajo, recimo 15€ in isto imaš neomejeno do konca meseca
wink-1.gif
. Kartica je 3,99, gor je že 5€ če se ne motim.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem nabavil in Andorid... kaj naj rečem, kr neko skropucalo.

Grem na tržnico, da poberem material za igro, želi account, dam mojega od googla in že je asimiliralo telefon SnecerPhone
smile-1.gif

Ko naložim material želim zbrisat račun in reče : ne bodi pameten, samo tovarniške nastavitve bodo pospravile nesnago...

Marš, moram naredit fake account za palčico in nalagat.

Sicer pa igrce so lušne, touchscreen na telefonu pod nivojem, narejen za palčje prste in vesoljsko občutljivost.

Nastavitve in meniji še nekak prideš not, ampak zadeva je kar hroščata, je po pol ure dela že javljalo nek errorr, nek missing itd... tudi po ponovnem vklopu.

Marš Samsung in Android
smile-1.gif
no saj bo palčica z njim živela. Ne bi ga mel, da mi ga dajo, saj si prste polomim preden poklicem rešilca.

p.s. prvi vtis
Jaz pa se čudim ko grem po ulici pa vidim kak folk nonstop drka te moderne telefone, zdaj šele razumem
smile-1.gif
jaz sem še na E71 sicer, ni ga čez tipke

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Kaj pa pričakuješ za 100€. Kupi pravi telefon pa boš videl kaj je sodobna tehnologija...ni šans, da grem nazaj na tipke

LP
Torus

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
I

Izbrisan uporabnik #488

Špili delajo, enih 10 sem jih gor naložil in lepo delujejo.

maddog: problem je da s telefona brez "reseta" ne moreš odstraniti Google računa, na to je letela pripomba. Otrok še ne ve kaj je Android in Google, ma pa zdaj že account.

Touchscreen je pod nivojem na tem gsmu.

malo off topic
Torus: kateri pa bil "pravi" telefon, da bi videl kaj je sodobna tehnologija?

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
smile-1.gif
ampak da ma pač.

smile-1.gif

To ni zmazek, ampak temu se reče smartphone za smart ljudi!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Odkar imam galxy S ne grem več na tipke. Kupit jajca za 100EUR in potem pljuvat čez android je kot bi kupil otroško plastično kitaro in govoril da je gibson za 3000EUR zanič in da so vse kitare zanič .
bonk.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Mene ne...Ker sem zadovoljen z Androidom...če komu ne leži telefon z Androidom mu pač ne...Sam ni treba pa pluvat če ti kaj ne leži...
wink-1.gif