Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Sam ne mi bluzit v tej temi, da ti si pa ne moreš prvoščt avta, pa ne vem kaj, jest raje dam na svoj življenje.
Zakaj se obremenjuješ z ljudmi ki te en malo qrac brigajo?
Daj folku mir.
In ne ti kak ti bomo govorili da si nemoreš privoščit takega avta in tvoj lajf... Ti ne samo da si ga nemoreš
privoščit, še doma si pri mamiki... eni majo res velike leasinge, so pa barem na svojem
Pa tut če niso, pusti folk na miru, nasmihaj se njihovi avto-logiki tako se mi tvoji life-logiki, pa bo svet lepši...
Ko boš mel pa lastniško stanovanje, kupljen avto, pol pa se tolči po prsih kak so nori da si nič ne privoščijo in delajo z avto...
Samo glej da nebo prepozno in boš 45 in še vedno brez familije, ker pol pa te tut eno stanovanje in lasten avto ne osrečita več...
In če hočejo delat za avto, pa naj delajo! Vsakemu svoje!
Eni vse zapijejo, eni vse zadrogirajo, drugi vse zaigrajo v kazinih, tretji pa dajo vse za avto... (kateri od teh je bolj v kurcu kot tisti avtomobilist)
Določenih stvari ti nikoli neboš razumel, niti se ne trudi. Sploh pa kko govoriš o avtih za 15K,
na 7 let kredita je to od oka 160€ mesečno ob minimalnem pogoju. Partnerja ki skupaj zaslužita
recimo 1500€, kaj pa je zdaj 160€ dat za avto...
Mentalno si premal za tako matematiko, debatiras pa teme ki smo jih mi leta 98 na mobisuxu.