Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Kdo ti je kriv da voziš garo, od katere je še mesni burek v Tušu več vredn....
a veš sem bolj srečen, če mam gare ..... mi saj ni treba merkat na nove avte, ko odpiram vrate, včer sam z avta grem in buf v drug avto pa še avto vreden 15.000 evrov je bil poleg mojga....kur* se zgodi al pa greš prehitevat kakšnga pa sam gas po pesku to mu tako meče kamnčke po celem avtu kot bi toča padala, še najboljš je bil golf k sem lahko ritoliznikom zakanu šele potem je al prehitu al pa stopu an bremzo.
Sicer pa mam resnično raje staro kripo samo pod pogojem, da avto dela (v zadnjem letu dela Accent brezskrbno), ker, če avto ne dela brezhibno so pa res gare.
Pa ni se ti treba bat, da ti bi ga kdo ukradu, še zaklepam ne, če el nimam kaj not vrednega, pozim ga mam lahko zunaj, sneg kidam s lopatu in mi ni niti mal žal že naredim kakšno prasko, pa še kdaj pa kdaj lahko grem na eno rally po rovtah po kakšnih zasneženih njivah.......+++++za stare kripe....novga pa e treba sam pucat, met garažo, met gnar za servise, gume, drago regi...itd no lahko delaš tud tako kot jest sam ste vrjetno bogat