Tehnične težave na Pop TV

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Blankman pravi:
Vem, da vam večini dol visi za pop. Če bi npr. odpuščali v kakšni tovarni, bi se vam pa vsi smilili. Morte vedet, da odpuščajo v glavnem ljudi kot ste vi, iz našega oddelka jih je šlo 10, tud mama samohranilka, ki je bila na popu od začetka, 19 let
crazy1.gif
. Hočem sam povedat, da ni fer, da večina govori: " naj že ugasnejo, čimprej,..." Pa ne leti direkt nate.
Bemtis, eni mamo kredite, ne se hecat
uf-1.gif
Lej, sori, ampak vaša firma je za en jebeštrga.
Tko, kot Mura, Elan, Iskra itd. Tudi v teh firmah so bili ljudje, kot mi in ti, imeli so pufe, bile so samohranilke itd, a so jih ravno tako, kot POPTv, nesposobni vodilni spravili na kant, zafurali, pobrali mastne denarce, delavce pa prepustili kruti usodi.
Jebat ga, zlizanost z ameriškim kapitalizmom in načinom življenja (in vašega "poročanja") v Sloveniji ne gre. Začnite delat program za inteligentne ljudi in ne podcenjevat Slovencev, da bodo kupili vsak ameriški bulšit. Ko boste to spremenili, vas bom pa čez par let, desetletij, mogoče spet kdaj za sekundo, dve, pogledal.
Do takrat zame ne obstajate.
Pa brez zamere!
smile-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.395
3.715
113
Pomoje bodo najbolj veseli da POPtvjevce odpuščajo ravno iz tovarn kotje Mura in podobne.
15 let je bilo poročanje v stilu (zelo karikirano)

"v Premurju propadlo podjetje, bu-hu-hu... ampak ... kaj se pa niso naučil za kej več, njihov problem če nimajo pojma in so nešolani lenuhi, mogoče bi se prešolal, kdo je kriv da se šivilje nočejo prešolat, morale bi se prilagodit času in zahtevam trga... poglejte nas, mi smo novinarji ene par nas ma celo faks, mamo službe, ni zime pri nas" ...

Zdaj komaj čakam da vidim kako se bodo poptevjevci prešolal in prilagodil času in trgu, tako za zgled delavcem iz propadlih tovarn.
Bodo lahko iz prve roke pokazal se prešolajo, kako se dela startupe in podobno.... - Mogoče naredijo oddajo o tem pa jo potem prodajo POPtv.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Važn da Voyo in 30 naročnikov ostane in da ti računajo če pogledaš 24kur, zvečer ko prideš domov; FAIL !!!

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
@all Pa smo spet tam. Povedat sem hotel samo to, da preden nam zaželite, da gre firma v maloro, pomislite na to, da je teh, ki jih vidite, poznate in ki vam gredo na živce (ne samo vam
smile-1.gif
) približno 10-15 odstotkov zaposlenih. Ljudje v ozadju se z marsičem tudi ne strinjamo in nam ni všeč, je*at ga, to pač sprejmeš. Ne sprejmem pa, da se komurkoli zaželi, da izgubi službo.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Ne sprejmem pa, da se komurkoli zaželi, da izgubi službo.

No, tega pač nihče nikomur ne želi.
Pogumna trditev!
Vsakič, ko je govora o JU, se povsod, ne le na Alterju, vsuje kopica mnenj, kako je treba 'dat tretjino na cesto'.
Tako da pisanje kaj kdo komu želi, pa naj bo na POP, v JU ali pa v večini javnega sektorja nima nekih trdnih osnov.

Mojih 5c

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.395
3.715
113
Mogoče nisem normalen ampak nekaj zadovoljstva pa res doživim ko nekdo, ki to rabi, končno dobi šolanje. Eni pač morajo stopiti tudi na zemljo, škoda ker z grda. Iz svojih oblakov pa morajo stopiti predvsem politiki, JU, novinarji in del JS.

Oktobra 2014 mi človek iz JU z 2.2k plače, ki, dela efektivno samo pon-pet 9-15, brez odgovornosti, govori, da jih je zujf prizadel in da ne bodo preživeli z novimi ukrepi, da so se šolali, da niso oni krivi da je država negospodarna - kar se njih tiče si lahko tudi izposodimo, lahko bi pa povišali davke podjetnikom... kdor ne more naj se ne gre podjetja, itak pa vsi utajujejo davke.... Varčevanja na njegovih plečih ne bo dovolil. (zaradi praznikov je že ves teden na dopustu).

na oblaku.. ne vidijo, ne slišijo....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
@all Pa smo spet tam. Povedat sem hotel samo to, da preden nam zaželite, da gre firma v maloro, pomislite na to, da je teh, ki jih vidite, poznate in ki vam gredo na živce (ne samo vam
smile-1.gif
) približno 10-15 odstotkov zaposlenih. Ljudje v ozadju se z marsičem tudi ne strinjamo in nam ni všeč, je*at ga, to pač sprejmeš. Ne sprejmem pa, da se komurkoli zaželi, da izgubi službo.

Noben ne želi nesreče in težav drugemu, ki pošteno dela.

Kritika bolj leti na ameriški POPtv, ki zastruplja gledalce.

Spominjam se kako so preko telemacha ogabno reklamirali oziroma hoteli podtakniti tiste dodatne pop programe, zadeva je klavrno propadla v par mesecih.

Poptv ima katastrofalna poročila, sam princip je neumen, da bolj ne more biti, prime dnevnik ima 2 bralca, ki vsak prebere en stavek, polno je napak, navidezne senzacije itd.

Pa jaz res ne vem, kaj na poptvju nimajo nekih "poskusnih" zajčkov, da bi jih vprašali, kako se jim kaj zdi vse skupaj.

Paradni konji:

- gostilna išče šefa = zlajnano, brezveze, nezanimive osebe, če nastopaš na tv in to je šov, mora biti kaj za videt

- slovenija ima talent = še ena neposrečena in zlajnana zadeva

Dokaz, da je zadeva debilna je, da še noben zmagovalec šova ni uspel v "glasbeni" karieri.

Umetno in na silo, brez znanja muzike, napajanje retardiranega folka in lažni ameriški upi o zvezdništvu in uspehu

------------

Raje bi imeli oddaje:

- postani kurent
- politik
- postani nogometaš
itd.

Nekaj, kaj je dejansko in realno.

Po drugi strani pa sem prepričan, da poptv izkorišča v teh razmerah svoje zaposlene, izsiljuje jih s službo itd., verjetno če si pameten, letiš.

Daj mi ti povej, kaj je tista vremenarka naredila, da je še vedno na poptvju? (si mislim pa ne bi naglas, bo pregon).

Pa res povej kolko folka imate tam za vreme, da ga PREPISUJE?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:

Pogumna trditev!
Vsakič, ko je govora o JU, se povsod, ne le na Alterju, vsuje kopica mnenj, kako je treba 'dat tretjino na cesto'.
Tako da pisanje kaj kdo komu želi, pa naj bo na POP, v JU ali pa v večini javnega sektorja nima nekih trdnih osnov.

Mojih 5c

Ne tretjino dat na cesto, ampak tretjino znižat plače na nivo realnega sektorja, ki jih plačuje.

Se ti zdi normalno, da delavec z minimalno plačo plačuje delavca v JU z 2x višjo plačo,ki vsak mesec prejme plačo?

Zadeve so nesinhronizirane.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Oktobra 2014 mi človek iz JU z 2.2k plače, ki, dela efektivno samo pon-pet 9-15, brez odgovornosti, govori, da jih je zujf prizadel in da ne bodo preživeli z novimi ukrepi, da so se šolali, da niso oni krivi da je država negospodarna - kar se njih tiče si lahko tudi izposodimo, lahko bi pa povišali davke podjetnikom... kdor ne more naj se ne gre podjetja, itak pa vsi utajujejo davke.... Varčevanja na njegovih plečih ne bo dovolil. (zaradi praznikov je že ves teden na dopustu).

Zaradi tega mora pa krepat kurčeva država, da se postavijo normalni temelji. Še zmeraj računam na trojko v 2 letih.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Snečko amerikanc vsakemu plača odpravnino, prispeveke, regres itd...
komunajzerji ne plačujejo pripevkov, regresa, da o odpravnini niti pomisliti ne upajo...

kr se tiče šovov je pač tako, ponavljajo se, ker imajo tržni delež zadovoljiv. Kjub tvojemu nabijanju, amerikanc gleda predvsem na statistiko gledanosti in zato se ponavljajo.

Fluktuacija je običajna tam, ko te rabijo te plačajo, ko te ne več letiš in dobiš odpravnino...
Če pogledamo RTV pa je tako, da majstri polnijo med delvonim cajtom lokale. Napajamo pa iz proračuna in folka, razne Miše Molk, hčerke itd....

Imajo kup pogodbenih delavcev, noben ne ve kdo pije kdo plača. Za povrh pa te še posiljujejo z naročnino, verskimi programi itd.....

Zato te ne štekam, ok če ti ni všeč program ne gledaš, problem nastane takrat ko ti nekaj ni všeč in morš plačat.......

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne tretjino dat na cesto, ampak tretjino znižat plače na nivo realnega sektorja, ki jih plačuje.
Se ti zdi normalno, da delavec z minimalno plačo plačuje delavca v JU z 2x višjo plačo,ki vsak mesec prejme plačo?
Zadeve so nesinhronizirane.
Najslabše pri teh debatah je posploševanje.
Korenine problemov so precej globlje in nenormalno stanje, ki ga omenjaš (in tu se strinjam s teboj) se ne da reševati na tak način, enostavno, kakor poskušajo to narediti sedaj.
Čeprav marsikdo ve, kako bi bilo možno najti rešitev, pa se kljub temu nihče ne potrudi. In tudi če se, naleti na zidove raznih lobijev, sindikatov in parcialnih (osebnih!) interesov ljudi, ki odločajo.

Od tu naprej pa bi moral pisati o politiki, kar pa na Alterju ne želim, zato brez zamere, Snecer, debate ne želim nadaljevati.

LP

I

Izbrisan uporabnik #488

RTV je res hujši problem, ampak tam ga še ni bilo junaka, ko bi jih počistil.

Tako da glede rtvslo in naročnine se precej strinjam. Samo da bi cerar kaj uredil, je utopija.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
RTV je najhujši problem... Ni kontrole, pravijo mu zadnja komunajzerska trdnjava. Harajo eni in isti, če pogledaš trenutno na prvega....
Oni dejasnko nimajo potrebe po racionalizaciji. Zaposlujejo preko poznanstev. Kar je pa zapletenega pa pogodbeni delajo.

Zdej so Alešiča še za smučanje dal, da je praktično negledljivo. Še enkrat da vam bo jasno pop tv ni problem, nima naročnine, ne sili vas gledat, voyo ni obvezna naročnina itd...

Na drugi strani imamo RTV, ki ma zdej mašo na prvem, za bajram mi jodlajo musliči, za katoliške župniki itd....
Vse lepo in prav, samo ne silite me potem z položnicami, zakodirejte program in tisti ki želi to zjat naj vam plača....

Pa še neki, tista Miša Molk in njena evrovizija, gledamo pedre na odru, za katere odšteje za pravice in vse ostalo skoraj miljon na leto....

To je trenutni problem ne pa POP TV.

I

Izbrisan uporabnik #488

Poptv je le problem, ker "dela" novice, sicer pa imaš prav, kaj delajo v privat firmi, je njihov problem, pač preklopim.

Ališič me ne moti, bolje od Kobalove.

Zakaj ni nobene iniciative, da skinemo prispevek rtvslo in da se reformira rtvslo?

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
1
36
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:

Pogumna trditev!

Mojih 5c

Nihče konkretni osebi ne želi, da ostane brez dela.

A hkrati z vse višjimi davki vendarle občutimo, da država kot taka, stane preveč. Del te države je tudi JS in tega bo treba zmanjšat.

Kaj narediš sam, če si ti nenadoma pojavi luknja v družinskem proračunu? Morda odpade kakšen frizer, kakšna pijača, se zniža hitrost neta... odpade kakšna investicija. Ali se pri tem vprašaš, kako bosta brez tvojega "prispevka" preživela gostilničar, frizer...?
Verjetno ne, ker ti moraš poskrbeti za sebe.

Strinjam se, da postaja gonja proti JS že kar mantra - po drugi strani se ša v JS nikomur ni skrivil niti lasek. V gospodarstvu se je odpuščalo na veliko in tudi plače so šle marsikje veliko bolj dol kot v JS.

Kot rečeno, nikomur osebno ne privoščim, da izgubi službo, ampak v JS bo treba odpuščati - in to konkretno.