tattoo

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
samo zakaj mate pol vsi isto to? zakaj ni kdo car, pa bi si dal pol vsaj korejske znake gor?
ne vem, meni je to pac isto, kot oni ko si na honde gor to lepijo (tema styling hunters). pol pa vemo kje smo. s tem da lahko tam vsaj dol odlepis al pa avto menjas
smirk-1.gif

toliko o individualnosti in kreativnosti samega tatuja. cheap shit.

je pa to samo moje mnjenje (popolnoma nestrokovno in nepoznavalsko na podrocju tattoojev). vazno da je tebi vsec.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Jaz bi si dal kakega tigra al pa škorpijona tetovirat. To mi je tak precej izvirna ideja. Pa še nobenga nisem vido, da bi to mel.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sarkazem pubeca, sarkazem!

In ne, nimam še tetovaže. Bom si pa verjetno jeseni dal.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Jaz bi si dal kakega tigra al pa škorpijona tetovirat. To mi je tak precej izvirna ideja. Pa še nobenga nisem vido, da bi to mel.

tut če je sarkazem....škorpijona bi še jst mela, pa kako nisi še nobenga vidu s tem
shocked-1.gif

B81

22. jul 2007
37.709
10.976
113
Če bi si dal, bi to bil slovenski grb. Ne spomnim se kaj drugega...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Mene je tud metalo v srednji šoli. Danes pa sem vesela, da ga nimam. Sem mela uhane vsepovsod, ampak uhan vzameš ven in se sčaosma zaraste, tatoo pa
crazy1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Točno tako, tatuji so ponavadi rezultat mladostniške razposajenosti
grin1.gif

Tako, da sem v načelu proti
ne-ne-1.gif
)... O imenih sedanjih in bivših pa smo itak že slišali vse...

Skratka, odprite slovar in si poglejte geslo "dialektika"
rolleyes-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ne bi ti znala povedat, ker mam lukne sam v uhlih
sicer se pa strinjam...tatu mora bit majhen...ne pa pol hrbta potetoviranga, samo zato, da ga okol razkazuješ. js ga bom dala gor zase...ne pa zato, da bi ga drugi gledal

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Določene stvari se strinjam s teboj, določene ne. Samo nekaj ne nagorvarjat ljudi... Začasni tattoo-ji so nekaj najslabšega kar lahko daš nase. Večina teh nikoli popolnoma ne izgine, ostane ti permanentna packa na koži, kar pa je daleč najslabše, kar lahko imaš.

Če se odločiš za tattoo, si daj pravi tattoo! Samo ta odločitev naj ne bo v smislu : "Jaz bi pa nekaj imel" in potem greš k tetovatorju, v knjigi najdeš "lepo" slikico in si to tetoviraš (tega je zadnja leta strašljivo veliko). Premislek naj bo dolg in tehten, odločitev pa s popolnim zavedanjem, da je to dokončno. Kaj, kam, zakaj pa mora vsak zase ugotoviti.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Ne mi rečt, d tatu manj boli kot uhan?
tongue-1.gif

Ne bolijo luknje za uhane, razen pri ušeso zgoraj (hrustanec)
uf-1.gif

Sama sem imela 14 uhanov na enem ušesu in 10 na drugem, v popku, nad obrvmi...
stupid-1.gif

Danes se sploh ne pozna, da sem imela kaj. Človek odraste in se smeji v preteklost: "Kako sm bla lahk tok prizadeta?!?"
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

Flacco

Pripravnik
17. mar 2009
273
0
16

Z laserjem. Postopek poteka podobno kot samo tetoviranje - s posebnimi ročniki se z lasersko svetlobo "strelja" na pigment v tatuju in se ga s tem razbija na drobne delčke, ki se sčasoma absorbirajo v telesu in izločijo. Seveda to ne gre dol z enim samim posegom, rezultat je odvisen predvsem od barv uporabljenih pri tetoviranju ter gostote barvila v tatuju. Med samim postopkom postane koža nad tatujem bela, nato pa se barva tatuja počasi vrne nazaj, vendar manj kot je bila prej. Sčasoma, po nekaj posegih tatu popolnoma zbledi. Boli menda precej manj kot samo tetoviranje (ne bi vedel, ker še nisem probal - nimam nobenega tatuja), primer odstranjevanja pa si lahko ogledaš tukaj - na dnu strani pod zavihkom Video:
laser tattoo removal

[/QUOTE]

Pa se popolnoma odstrani?? Ali ni njuno? Kako je z brazgotinami?