tattoo

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Sem mela uhane vsepovsod, ampak uhan vzameš ven in se sčaosma zaraste, tatoo pa
crazy1.gif

Si daš odstranit. 5x po eno minuto in si takega tattooja rešen.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik Flacco pravi:
Pa se popolnoma odstrani?? Ali ni njuno? Kako je z brazgotinami?
Amaterske, ala JLA varianta, ipd ni težko odstraniti. Odvisno je od barve, gostote in vrste pigmenta. Odvisno pa je tudi od posameznika, njegove kože in organizma. Zgornji primer od mX-a je nekaj takega - enobarvna, precej tanka zadeva. Odvisno od praga bolečine pacienta (nastaviti je možno različno močne parametre), je tako zadevo možno popolnoma (torej da se s prostim očesom ne da videti, da je tam kdaj karkoli bilo) odstraniti v 4-6 tretmajih.
Pri nas to uspešno delajo recimo v:
http://www.aamv.si/si/ponudba5.php
http://www3.kclj.si/index.php?m=3&s=5&odd=0&o=1

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Določene stvari se strinjam s teboj, določene ne. Samo nekaj ne nagorvarjat ljudi... Začasni tattoo-ji so nekaj najslabšega kar lahko daš nase. Večina teh nikoli popolnoma ne izgine, ostane ti permanentna packa na koži, kar pa je daleč najslabše, kar lahko imaš.

Opa, tega pa nisem vedel
tongue-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Tisti, ki bi si radi odstranli tatuje bi mogli prej razmišljat ko so si jih dali delat ne pa da jim je potem žal. Jaz mam tudi na rami enega pa si ga ne bi nikoli dal odstranit ker je to del mene
zmaga.gif

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
jz sm se tud sprjaznu s dejstvom, da ga bom nosil celo življenje... sam je pa dost resnice v tem, da si daš tatu tja, ker ga čimmanj vidiš.. ker se ga drugače sam naveličaš.. djte kake slike kaj vam krasi telo.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
56
28
Citat:
Sem lev po horoskopu in že en cajt zbiram pogum, da si bom dal Simbo iz Levjega kralja na zgornjo stran stopala, ali pa na gleženj.

Sej se zajebavaš, ane?

Ker tole bi bilo pa glih za v Brüno 2. Pa lev je v bistvu mačka, tko na si lahko na drugo stopalo še eno Hello Kitty naštimaš.