To je edin problem da pač ko rasteš, se zna spremenit. Meni se v osnovi niso, ampak mam na takih mestih ala hrbet,
notranja stran roke, pod gležnjem,...
notranja stran roke, pod gležnjem,...
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Danes je pri nas bila punca, ki si je prišla odstranit vse tri, ki jih ima.
Kar je sicer redkost, saj so tisti, ki jih imajo več, bolj navezani na njih in se toliko bolj neradi ločijo od njih. Ogromno pa je tistih, ki imajo enega, in bi se ga radi znebili. Hecni so mi tisti, ki imajo nek tatu, ki jim ni več všeč in grejo čez njega narest drugega, večjega... Ja, ta ti bo pa všeč do konca življenja...
Če jih imaš ti 9, dvomim, da si si jih dal narediti zato, ker te je pač v določenem trenutko "pičilo" in imaš verjetno za njih tehtnejše razloge. Ne verjamem, da se boš kdaj odločil vse dol spravljat.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
men so pa tattuji res čist bz. Si mlad, neumen, ok. Razumem. Sam, kaj boš pr 50ih vnukom razlagal, zakaj imaš kr en simbol (k je bil modern 50 let nazaj) na desni lopatici. Ves zbledel, na grdi zgrbančeni koži... Ne vidim smisla.
Všeč so mi pa recimo tattuji maorov, k imajo res neko tradicijo in nekaj pomenijo. In jih tud ne nosi vsak k ima 200€ preveč.
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
To so manjši tatuji kako odstranis tattoo, ki je velik čez pol hrbta.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V MB to vse kasirajo kaj je preko enega leta,...
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Saj je res neobičajen, ker ima nogo okol obrnjeno.
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
V MB to vse kasirajo kaj je preko enega leta,...
Ne meni je jih delal Harih v Mariboru in mi vedno popravi gratis, ne glede na to koliko časa ga imam.
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
ah...js bi tud mela tattoo pa zarad zdravniške prepovedi ne smem...mogoče pa kdaj
mam pa znanko, ki si je dala vtetovirat začetnico njenga tipa, s katerim itak nista več skupaj(na vrat)...je ne vidiš več s spetimi lasmi