Tatarski biftek

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Enega najboljših tatarcev zame dela mesarija Lečnik na Koroškem. V MB smo potem primerjali za silvestrovo Arvajevega, pa so tudi ostali bolj hvalili tega s Koroške... Cena je 18 Eur/kg

Prejšnja leta smo ga tudi mi pacali doma, sedaj pa ne več
evil.gif
 

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
ksz

Kaj pa malce bolj pkantnega se dobi in kje, da ne bi sedaj cele Slovenije dal skozi zaradi par dek bifteka?
smile-1.gif
 

psytoma

Pripravnik
2. feb 2010
251
1
18
sam dam noter kar čili in je ravno prav. Povejte mi lahko biftek zamrznem brez skrbi za kasneje?
 

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sam tko zgolj za potešitev radovednosti, koliko bi ga sploh kupil, da ti ostane?
smile-1.gif
 

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
kje v kranju oz okolici bi se dalo dobiti kaksen fajn tatarski biftek.....
 

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik psytoma pravi:
sam sem ga naredil

Super in kako si ga pripravil?

Sicer pa glede zamrznitve, glede na to, da se da v skrinjo skoraj vse. Ne vidim razloga zakaj ne bi dal tatarca in me prav zanima, če bi se čutila razlika med odtajanim in svežim.
 

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Yurex pravi:
Glede na vse te recepte tukaj, bi bilo zelo zanimivo, da bi vsak naredil po svojem receptu in bi se srečali na degustaciji
smile-1.gif



Ker recimo zelo različno delate.

Moje je vedno iz plučne, nekvalitetnega mesa pač ne daš noter.... Sestavine pa ponavadi po okuso...
(nasekljane kisle kumarice, slani fileti, česen, čebula, feferon, senf, majoneza, dober konjak,slane kapre,.....).
Naučil pa me je ati, kateri je kuhar po poklicu
smile-1.gif

Napis kako delas ne